1. Se amesteca zaharul cu laptele si cu ouale, pana ce se obtine o crema densa. Se pune la fiert si se amesteca mereu pana se ingroasa. Se ia vasul de pe foc , se adauga cacaua, putin cate putin, pana ce se omogenizeaza bine cu aceasta, iar la sfarsit se pune zaharul vanilat. Se lasa sa se raceasca.
2. Dupa ce compozitia s-a racit, se amesteca usor cu frisca batuta, se toarna in forme de parfait si se pun in congelator pentru trei ore.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii