autor:

Fara foto

» » Inghetate

PARFAIT DE CIOCOLATA

Autor: ILIE MICHAELA (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ILIE MICHAELA (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 26 mai 2006

Ingrediente
4 oua, 4 linguri zahar tos, 2 linguri cacao, 2 linguri ness, 1 lingurita Amaretto, 1 zahar vanilinat, 300 gr frisca batuta, stafide, bucati de ciocolata sau orice alt ingredient adecvat.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

10 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul apoi se adauga cacaua, zaharul vanilinat, Amaretto si in final frisca si albusurile spuma care nu se mixeaza ci se incorporeaza in toata compozitia cu ajutorul unei linguri de jos in sus. Se adauga si celelalte ingrediente ca stafide, nuci, alune sau orice alt adaos placut inghetatelor. Se toarna in cupe si se pune in congelator.
Daca ti-a placut reteta noastra "PARFAIT DE CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata de ciocolata alba

Inghetata de ciocolata alba

Intr-o cratita se pun bucatatele de ciocolata alba si apoi se toarna jumatate din cantitatea de smantana.Se

0 voturi    0 comentarii
6h
Inghetate
Desert

Desert

Se curata ananasul de coaja si se scoate miezul.Se taie o felie si se aseaza pe farfuria in care

6 voturi    7 comentarii
10 min
Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

10 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar tos
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri ness
  • 1 lingurita Amaretto
  • 1 zahar vanilinat
  • 300 gr frisca batuta
  • stafide
  • bucati de ciocolata sau orice alt ingredient adecvat.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Inghetata tiramisu Inghetata tiramisu

Se pregateste in primul rand piureul de zmeura;se spala,se paseaza 250g cu blenderul,se trece prin sita pentru eliminarea semintelor,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Inghetate
Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Inghetata cu pepene galben