Zaharul tos se caramelizeaza si se stinge cu apa.
Galbenusurile se freaca pina se albesc
Zaharul pudra se amesteca cu galbenusurile .
Se amesteca totul cu laptele .
Se bate bine cu telul pe baie de apa pina devine o crema groasa.
Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu frisca
Se da la congelator pentru citeva ore(cel mai bine peste noapte)
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii