Reteta postata pe: 17 iunie 2010
Ingrediente
- 750 g de căpşuni, - 150 g de smântână proaspătă, - 100 g de brânză de vaci, - 250 g de zahăr tos
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Spălaţi, apoi curăţaţi căşunile.
Zdrobiţi 500 g de căpşuni în piure, păstraţi 250 g pentru decor.
Bateţi cu telul piureul de căpşuni, smântâna proaspătă, brânza de vaci şi zahărul tos 2 minute pentru a face amestecul mai cremos.
Puneţi într-o cutie la congelator 2 ore.
Sereviţi ornat cu căpsuni.
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe cu căpşuni" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Inghetate
Galbenusurile se amesteca cu zaharul laptele,untul,cacao si faina si se fierb. Dupa ce s-au fiert
8 voturi
3 comentarii
1h 30 min
Frisca trebuie tinuta la rece inainte de a fi mixata. Biscuitii pot fi inlocuiti cu bucatele de ciocolata
11 voturi
3 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010
Grozav...amsalvat reteta!