autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Inghetate

Parfe cu căpşuni

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Ingrediente
- 750 g de căpşuni, - 150 g de smântână proaspătă, - 100 g de brânză de vaci, - 250 g de zahăr tos

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Spălaţi, apoi curăţaţi căşunile.
Zdrobiţi 500 g de căpşuni în piure, păstraţi 250 g pentru decor.
Bateţi cu telul piureul de căpşuni, smântâna proaspătă, brânza de vaci şi zahărul tos 2 minute pentru a face amestecul mai cremos.
Puneţi într-o cutie la congelator 2 ore.
Sereviţi ornat cu căpsuni.
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe cu căpşuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata de avocado,menta si lime

Inghetata de avocado,menta si lime

Avocado se curata si se stropeste cu zeama de la jumatate de lime. Intr-un blender se pune avocado

6 voturi    3 comentarii
4h
Inghetate
inghetata economica cu iaurt

inghetata economica cu iaurt

Iaurtul se bate, se adauga zaharul si sucul de fructe. Se toarna compozitia in vase si se tine in

20 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Super !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Rapid si bun.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

    O bunãtate!!!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

      Grozav...amsalvat reteta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 750 g de căpşuni
  • - 150 g de smântână proaspătă
  • - 100 g de brânză de vaci
  • - 250 g de zahăr tos

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

83 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Sorbet de pepene galben Sorbet de pepene galben

Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender. Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate
Inghetata de capsuni