autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Inghetate

Parfe cu căpşuni

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Ingrediente
- 750 g de căpşuni, - 150 g de smântână proaspătă, - 100 g de brânză de vaci, - 250 g de zahăr tos

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Spălaţi, apoi curăţaţi căşunile.
Zdrobiţi 500 g de căpşuni în piure, păstraţi 250 g pentru decor.
Bateţi cu telul piureul de căpşuni, smântâna proaspătă, brânza de vaci şi zahărul tos 2 minute pentru a face amestecul mai cremos.
Puneţi într-o cutie la congelator 2 ore.
Sereviţi ornat cu căpsuni.
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe cu căpşuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata Soaptele Nimfelor

Inghetata Soaptele Nimfelor

Se risneste meiul si se pune la fiert in 300gr apa. Se fierbe pina se ingroasa bine pina incepe un

0 voturi    3 comentarii
40 min
Inghetate
Inghetata de cacao cu fulgi de migdale pe bat

Inghetata de cacao cu fulgi de migdale pe bat

Intr-un vas se pune pe foc laptele si zaharul si se amesteca continuu pana ce se dizolva zaharul.Se

4 voturi    2 comentarii
30 min
Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Super !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Rapid si bun.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

    O bunãtate!!!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

      Grozav...amsalvat reteta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 750 g de căpşuni
  • - 150 g de smântână proaspătă
  • - 100 g de brânză de vaci
  • - 250 g de zahăr tos

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

116 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

4 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Inghetata cu caise, nuci si caramel Inghetata cu caise, nuci si caramel

Care este prima opţiune în ce priveşte desertul în aceste zile toride? In ce mă priveşte, cu siguranţă este îngheţata.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Inghetata cu mango si zmeura Inghetata cu mango si zmeura

Pentru că am folosit lapte condensat, îngheţata a avut o textură cremoasă. Am mixat smântâna pentru frisca.Nu

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Inghetata de cirese cu toping de cirese