Parfe de ciocolata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Parfe de ciocolata
  • Ingrediente pentru 2 kg inghetata
  • - frisca 1,200 kg
  • -zahar 600 g
  • - cacao 100 g (daca e concentrata si mai putin)
  • - oua 5 buc
  • - lapte 220 ml
  • - vanilina 0.2 g

Mod de preparare

Se amesteca cu telul zaharul cu cacao si cu ouale, se subtiaza cu laptele si se pune la fiert pe foc, amesteand continuu pana da in fiert, iar la proba glaseaza lingura. Se retrage de pe foc, se adauga vanilina. Dupa racire se amesteca usor cu frisca batuta si se toarna in forme. Se acopera si se pune la congelator.

Pofta buna!!!!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise