Se amesteca cu telul zaharul cu cacao si cu ouale, se subtiaza cu laptele si se pune la fiert pe foc, amesteand continuu pana da in fiert, iar la proba glaseaza lingura. Se retrage de pe foc, se adauga vanilina. Dupa racire se amesteca usor cu frisca batuta si se toarna in forme. Se acopera si se pune la congelator.
Pofta buna!!!!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii