Se amesteca cu telul zaharul cu cacao si cu ouale, se subtiaza cu laptele si se pune la fiert pe foc, amesteand continuu pana da in fiert, iar la proba glaseaza lingura. Se retrage de pe foc, se adauga vanilina. Dupa racire se amesteca usor cu frisca batuta si se toarna in forme. Se acopera si se pune la congelator.
Pofta buna!!!!!!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii