Reteta postata pe: 18 aprilie 2009
Ingrediente
Parfe de ciocolata, , Ingrediente pentru 2 kg inghetata, , - frisca1,200 kg, -zahar600 g, - cacao100 g (daca e concentrata si mai putin), - oua5 buc, - lapte220 ml, - vanilina0.2 g
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se amesteca cu telul zaharul cu cacao si cu ouale, se subtiaza cu laptele si se pune la fiert pe foc, amesteand continuu pana da in fiert, iar la proba glaseaza lingura. Se retrage de pe foc, se adauga vanilina. Dupa racire se amesteca usor cu frisca batuta si se toarna in forme. Se acopera si se pune la congelator.
Pofta buna!!!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe de ciocolata" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Inghetate
Se separa galbenusurile de albus.
Galbenusurile se impart egal in trei castroane.
Frisca se bate
6 voturi
3 comentarii
30 min
Se separa galbenusurile de albus.
Galbenusurile se impart egal in trei castroane.
Frisca se bate
0 voturi
0 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010
O bunatate !