autor:

Fara foto

» » Inghetate

Parfe de ciocolata

Autor: Dariana (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dariana (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Ingrediente
Parfe de ciocolata, , Ingrediente pentru 2 kg inghetata, , - frisca1,200 kg, -zahar600 g, - cacao100 g (daca e concentrata si mai putin), - oua5 buc, - lapte220 ml, - vanilina0.2 g

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca cu telul zaharul cu cacao si cu ouale, se subtiaza cu laptele si se pune la fiert pe foc, amesteand continuu pana da in fiert, iar la proba glaseaza lingura. Se retrage de pe foc, se adauga vanilina. Dupa racire se amesteca usor cu frisca batuta si se toarna in forme. Se acopera si se pune la congelator.
Pofta buna!!!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Parfe cu ciocolată, vanilie și ness  ALINA

Parfe cu ciocolată, vanilie și ness ALINA

Se separa galbenusurile de albus. Galbenusurile se impart egal in trei castroane. Frisca se bate

0 voturi    0 comentarii
30 min
Inghetate
Parfe cu ciocolata, nes si vanilie- Alina

Parfe cu ciocolata, nes si vanilie- Alina

Se separa galbenusurile de albus. Galbenusurile se impart egal in trei castroane. Frisca se bate

5 voturi    3 comentarii
30 min
Inghetate

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

    Usor de facut si foarte bun !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • Parfe de ciocolata
  • Ingrediente pentru 2 kg inghetata
  • - frisca1,200 kg
  • -zahar600 g
  • - cacao100 g (daca e concentrata si mai putin)
  • - oua5 buc
  • - lapte220 ml
  • - vanilina0.2 g

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Inghetate

Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Sorbet de pepene galben Sorbet de pepene galben

Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender. Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate
Fructe de padure la congelator pentru iarna