autor:

burdulea maria elena

» » Inghetate

PARFE DE CIOCOLATA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2009

Ingrediente
300 g zahar, 100 g ciocolata, 4 galbenusuri, 1/4 l lapte, 1/4 l frisca batuta.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se topeste ciocolata in laptele fiert. Se adauga zaharul, se adauga galbenusurile frecate putin. Se ingroasa pe baie de apa, pana se imbraca lingura. Se raceste compozitia, se amesteca cu frisca batuta, se da la inghetat.
Daca ti-a placut reteta noastra "PARFE DE CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Parfe cu ciocolată, vanilie și ness  ALINA

Parfe cu ciocolată, vanilie și ness ALINA

Se separa galbenusurile de albus. Galbenusurile se impart egal in trei castroane. Frisca se bate

0 voturi    0 comentarii
30 min
Inghetate
Parfe cu ciocolata, nes si vanilie- Alina

Parfe cu ciocolata, nes si vanilie- Alina

Se separa galbenusurile de albus. Galbenusurile se impart egal in trei castroane. Frisca se bate

5 voturi    3 comentarii
30 min
Inghetate
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Felicitari !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    O bunatate !

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 16 august 2009

    F.bun !Bravo !

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 04 iunie 2009

      Multumesc de aprecieri!

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

      Super buna!!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 mai 2009

      Waw, e o nebunie!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Felicitari !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Sorbet de pepene galben Sorbet de pepene galben

Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender. Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate
Inghetata de vanilie