autor:

Fara foto

» » Inghetate

PARFE DIN PEPENE GALBEN

Autor: Mihuuu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihuuu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Ingrediente
1Kg miez de pepene galben,1 pahar lapte, 1 pahar frisca, 1 pahar zahar pudra.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Miezul de pepene se trece prin sita,se adauga laptele,zaharul si frisca.Se amesteca bine bine,se toarna compozitia in cupe si se baga la congelator.
Daca ti-a placut reteta noastra "PARFE DIN PEPENE GALBEN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata de cacao cu fulgi de migdale pe bat

Inghetata de cacao cu fulgi de migdale pe bat

Intr-un vas se pune pe foc laptele si zaharul si se amesteca continuu pana ce se dizolva zaharul.Se

4 voturi    2 comentarii
30 min
Inghetate
Inghetata de capsuni

Inghetata de capsuni

Se incepe prin a se spala fructele de padure, dar cu multa atentie. Se pun intr-un bol incapator,

6 voturi    5 comentarii
4h
Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Cred ca este super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

    Merita incercata reteta...

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1Kg miez de pepene galben,1 pahar lapte
  • 1 pahar frisca
  • 1 pahar zahar pudra.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Inghetata tiramisu Inghetata tiramisu

Se pregateste in primul rand piureul de zmeura;se spala,se paseaza 250g cu blenderul,se trece prin sita pentru eliminarea semintelor,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Inghetate
Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Inghetata