autor:

Fara foto

» » Inghetate

PARFE

Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
50 gr cacao, 150 gr zahar, 4 galbenusuri, 250 ml frisca, 3 linguri lapte

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

se pun la fiert pe baie de abur pe rand cacaua,zaharul. galbenusele si laptele amestecand mereu : cand s-a ingrosat un pic se ia de pe foc; se da la rece - dupa racire se adauga frisca
se pune in forme si se da la congelator minim 6 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "PARFE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Parfe de cacao

Parfe de cacao

Intr-un vas se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si cacao, apoi laptele cate putin.

5 voturi    0 comentarii
30 min
Inghetate
Parfe de cacao, vanilie si ness

Parfe de cacao, vanilie si ness

Un gust care fredoneaza o serenada pe limba dumneavoastra. Se separa galbenusurile de albus. Galbenusurile

27 voturi    16 comentarii
30 min
Inghetate
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 50 gr cacao
  • 150 gr zahar
  • 4 galbenusuri
  • 250 ml frisca
  • 3 linguri lapte

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Sorbet de pepene galben Sorbet de pepene galben

Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender. Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate
Parfe cu ciocolată, vanilie și ness ALINA
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania