Reteta postata pe: 25 mai 2008
Ingrediente
50 gr cacao, 150 gr zahar, 4 galbenusuri, 250 ml frisca, 3 linguri lapte
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
se pun la fiert pe baie de abur pe rand cacaua,zaharul. galbenusele si laptele amestecand mereu : cand s-a ingrosat un pic se ia de pe foc; se da la rece - dupa racire se adauga frisca
se pune in forme si se da la congelator minim 6 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "PARFE" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Inghetate
Se separa galbenusurile de albus.
Galbenusurile se impart egal in trei castroane.
Frisca se bate
7 voturi
3 comentarii
30 min
Un gust care fredoneaza o serenada pe limba dumneavoastra.
Se separa galbenusurile de albus.
Galbenusurile
27 voturi
16 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010
O bunatate !