autor:

Fara foto

» » Inghetate

PARFE

Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
50 gr cacao, 150 gr zahar, 4 galbenusuri, 250 ml frisca, 3 linguri lapte

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

se pun la fiert pe baie de abur pe rand cacaua,zaharul. galbenusele si laptele amestecand mereu : cand s-a ingrosat un pic se ia de pe foc; se da la rece - dupa racire se adauga frisca
se pune in forme si se da la congelator minim 6 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "PARFE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Parfe cu ciocolată, vanilie și ness  ALINA

Parfe cu ciocolată, vanilie și ness ALINA

Se separa galbenusurile de albus. Galbenusurile se impart egal in trei castroane. Frisca se bate

0 voturi    0 comentarii
30 min
Inghetate
Parfe cu ciocolata, nes si vanilie- Alina

Parfe cu ciocolata, nes si vanilie- Alina

Se separa galbenusurile de albus. Galbenusurile se impart egal in trei castroane. Frisca se bate

5 voturi    3 comentarii
30 min
Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 50 gr cacao
  • 150 gr zahar
  • 4 galbenusuri
  • 250 ml frisca
  • 3 linguri lapte

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Inghetata cu petale de trandafiri Inghetata cu petale de trandafiri

Se pune la robot frisca lichida si se mixeaza pret de cateva minute, nu foarte mult, cam 3 minute si frisca lichida devine o frisca

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Inghetata tiramisu Inghetata tiramisu

Se pregateste in primul rand piureul de zmeura;se spala,se paseaza 250g cu blenderul,se trece prin sita pentru eliminarea semintelor,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Inghetate
Inghetata cu vanilie