Se toaca carnea inca o data impreuma cu ceapa verde ( se poate adauga un cartof crud sau o felie de paine inmuiata si apoi stoarsa)Se pune sare si piper, ouale si patrunjel verde tocat. Se amesteca bine toata pasta si se lasa sa se odihneasca 15 minute. Se ia cu lingura din compozitie si se fac in palma parjoale care se dau prin faina si apoi se prajesc.
2 cepe verzi se toaca marunt si impreuna cu ardeiul gras si rosia taiate cubulete se calesc in putin ulei apoi se adauga fasolea verde. Punem o canita cu apa , sare , piper si lasam sa fiarba acoperit.
Fasolea se serveste cu parjoale.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii