autor:

Sidy

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Parjoale cu fasole verde

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Ingrediente
500 g carne tocata de curcan, 1-2 oua, ceapa verde, sare, piper, faina, 1 rosie, ardei gras rosu si verde, 500 g fasole verde, ulei, patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se toaca carnea inca o data impreuma cu ceapa verde ( se poate adauga un cartof crud sau o felie de paine inmuiata si apoi stoarsa)Se pune sare si piper, ouale si patrunjel verde tocat. Se amesteca bine toata pasta si se lasa sa se odihneasca 15 minute. Se ia cu lingura din compozitie si se fac in palma parjoale care se dau prin faina si apoi se prajesc.
2 cepe verzi se toaca marunt si impreuna cu ardeiul gras si rosia taiate cubulete se calesc in putin ulei apoi se adauga fasolea verde. Punem o canita cu apa , sare , piper si lasam sa fiarba acoperit.
Fasolea se serveste cu parjoale.
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac

Spanac

Se pun 300-400 l apa cu putina sare la fiert. Cand apa da in clocot se introduce spanacul si doar

3 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas de pui cu dovlecel

Papricas de pui cu dovlecel

Ceapa ardeiul si rosia se taie marunt iar dovlecelul curatat, cubulete.Se pune la calit ceapa cu

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Bine mai arata !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 august 2009

    Bun,bun,bun...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 august 2009

    Foarte, foarte atragator, ma tenteaza .

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 09 iunie 2009

      Citind aceasta reteta mi-ati dat o idee pentru urmatorul fel de mancare pe care o sa-l pregatesc.Multumesc. Arata f. bineeee!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne tocata de curcan
  • 1-2 oua
  • ceapa verde
  • sare
  • piper
  • faina
  • 1 rosie
  • ardei gras rosu si verde
  • 500 g fasole verde
  • ulei
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

66 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Bine mai arata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de legume cu perisoare Ciorba de legume cu perisoare

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de porc cu varza murata Ciorba taraneasca de porc cu varza murata

Carnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt. Varza murata o maruntim dupa preferinta. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Mancare de vinete in straturi la Philips Multicooker