autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

parjoale de varza

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
1 kg de varza, 1 felie de paine, 50 ml lapte, 100 ml ulei, 3 oua, 1 le gatura de marar, 1 legatura de patrunjel, 2-3 linguri smantana, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata varza, se spala si se oparaste impreuna cu verdeata in apa cu sare, dupa care se scurge si se taie fideluta sau se da prin masina de tocat, iar verdeaza se taie marunt.Se amesteca apoi cu ouale, miezul de paine inmuiat in lapte si stors bine si se potriveste de sare si piper dupa gust.Le faci parjoale dupa care le prajesti in ulei incins si cand sunt gata le servesti cu smantana sau sos de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "parjoale de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cordon bleu cu vinete

Cordon bleu cu vinete

Vinetele se taie in felii subtiri se sareaza si se lasa cam 15 minute sa se inmoaie si le piparam

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume fierte la aburi

Legume fierte la aburi

Spalam si curatam legumele, dupa care le taiem in forma dorita si le saram putin. Telina, morcovul

9 voturi    7 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de varza
  • 1 felie de paine
  • 50 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 3 oua
  • 1 le gatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2-3 linguri smantana
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ragout taranesc cu pui si ciuperci(mancare traditionala din sudul Frantei)