autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

parjoale de varza

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
1 kg de varza, 1 felie de paine, 50 ml lapte, 100 ml ulei, 3 oua, 1 le gatura de marar, 1 legatura de patrunjel, 2-3 linguri smantana, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata varza, se spala si se oparaste impreuna cu verdeata in apa cu sare, dupa care se scurge si se taie fideluta sau se da prin masina de tocat, iar verdeaza se taie marunt.Se amesteca apoi cu ouale, miezul de paine inmuiat in lapte si stors bine si se potriveste de sare si piper dupa gust.Le faci parjoale dupa care le prajesti in ulei incins si cand sunt gata le servesti cu smantana sau sos de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "parjoale de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de cartofi

Mancarica de cartofi

Se curata cartofii si se taie in cuburi.Restul legumelor le curatam si le taiem marunt.Carnatul afumat

5 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca in stil grecesc

Musaca in stil grecesc

In primul rand, pregatim sosul: in bolul robotului de bucatarie, am adaugat carnea taiata cuburi

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de varza
  • 1 felie de paine
  • 50 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 3 oua
  • 1 le gatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2-3 linguri smantana
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Piure de spanac