Se curata varza, se spala si se oparaste impreuna cu verdeata in apa cu sare, dupa care se scurge si se taie fideluta sau se da prin masina de tocat, iar verdeaza se taie marunt.Se amesteca apoi cu ouale, miezul de paine inmuiat in lapte si stors bine si se potriveste de sare si piper dupa gust.Le faci parjoale dupa care le prajesti in ulei incins si cand sunt gata le servesti cu smantana sau sos de rosii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii