autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

parjoale de varza

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
1 kg de varza, 1 felie de paine, 50 ml lapte, 100 ml ulei, 3 oua, 1 le gatura de marar, 1 legatura de patrunjel, 2-3 linguri smantana, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata varza, se spala si se oparaste impreuna cu verdeata in apa cu sare, dupa care se scurge si se taie fideluta sau se da prin masina de tocat, iar verdeaza se taie marunt.Se amesteca apoi cu ouale, miezul de paine inmuiat in lapte si stors bine si se potriveste de sare si piper dupa gust.Le faci parjoale dupa care le prajesti in ulei incins si cand sunt gata le servesti cu smantana sau sos de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "parjoale de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de legume

Tocanita de legume

Se caleste ceapa taiata marunt, in putin ulei. Se adauga legumele taiate cubulete si se toarna

1 vot    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mâncare de bame /Bame Yemeği

Mâncare de bame /Bame Yemeği

Bamele sunt bune de consumat atunci când sunt tinere, cu păstaia fragedă, pentru că cele bătrâne

9 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de varza
  • 1 felie de paine
  • 50 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 3 oua
  • 1 le gatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2-3 linguri smantana
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Stufat de iepure