Se curata varza, se spala si se oparaste impreuna cu verdeata in apa cu sare, dupa care se scurge si se taie fideluta sau se da prin masina de tocat, iar verdeaza se taie marunt.Se amesteca apoi cu ouale, miezul de paine inmuiat in lapte si stors bine si se potriveste de sare si piper dupa gust.Le faci parjoale dupa care le prajesti in ulei incins si cand sunt gata le servesti cu smantana sau sos de rosii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii