autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Pasare cu rosii si masline la punga!

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2015

Ingrediente
O pasare taiata bucati, 400 gr de rosii taiate, 300 gr de rosioare, 200 gr de masline verzi scurse din zeama si taiate felii/, mirodenii-cardamon,oregano,thime,sare,piper-cui ii place un ardei verde iute taiat bucatele., 1punga koky mare, 1lingura bulion

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Inta-i rosiile si rosioarele se pun intr-o craticioara cu ulei de masline si se calesc pe foc mic cateva minute.Se lasa sa se raceasca bine .
Se spala bine pasarea se scoate pielita caci nu ne trebuie grasimea ei si o punem in punga adaugam rosiile cu sosul lor maslinele mirodenii, usturoi .
Adaugam bulionul si inchidem bine punga si amestecam bine ingridentele inauntr-u.Punem punga pe o tava de copt la 180 de grade ptr 40 de minute si mancarea este gata gustoasa si usor de facut.Se poate servi cu garnitura de orez sau couscus pregatit ca sa absoarba sosul care ramane in punga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasare cu rosii si masline la punga!" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Escalop Zingara

Escalop Zingara

Se portioneaza muschiuletul de porc in felii nu prea subtiri . Se bate carnea cu ciocanul de snitel

18 voturi    7 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
rasol de vita cu sos de rosii

rasol de vita cu sos de rosii

Se cresteaza pe margine bucatile de carne(ca sa nu se intoarca la prajit),se dau cu sare si putina

10 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • O pasare taiata bucati
  • 400 gr de rosii taiate
  • 300 gr de rosioare
  • 200 gr de masline verzi scurse din zeama si taiate felii/
  • mirodenii-cardamon,oregano,thime,sare,piper-cui ii place un ardei verde iute taiat bucatele.
  • 1punga koky mare
  • 1lingura bulion

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Frigarui de pui cu ardei kapia