autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Pasare cu rosii si masline la punga!

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2015

Ingrediente
O pasare taiata bucati, 400 gr de rosii taiate, 300 gr de rosioare, 200 gr de masline verzi scurse din zeama si taiate felii/, mirodenii-cardamon,oregano,thime,sare,piper-cui ii place un ardei verde iute taiat bucatele., 1punga koky mare, 1lingura bulion

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Inta-i rosiile si rosioarele se pun intr-o craticioara cu ulei de masline si se calesc pe foc mic cateva minute.Se lasa sa se raceasca bine .
Se spala bine pasarea se scoate pielita caci nu ne trebuie grasimea ei si o punem in punga adaugam rosiile cu sosul lor maslinele mirodenii, usturoi .
Adaugam bulionul si inchidem bine punga si amestecam bine ingridentele inauntr-u.Punem punga pe o tava de copt la 180 de grade ptr 40 de minute si mancarea este gata gustoasa si usor de facut.Se poate servi cu garnitura de orez sau couscus pregatit ca sa absoarba sosul care ramane in punga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasare cu rosii si masline la punga!" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute marinate

Chiftelute marinate

Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit. Se adauga painea bine scursa,

5 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Pizza romana cu kaiser

Pizza romana cu kaiser

Se preincalzeste cuptorul 10 minute la 180 de grade. In acest timp, se ia o tava rotunda speciala

6 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • O pasare taiata bucati
  • 400 gr de rosii taiate
  • 300 gr de rosioare
  • 200 gr de masline verzi scurse din zeama si taiate felii/
  • mirodenii-cardamon,oregano,thime,sare,piper-cui ii place un ardei verde iute taiat bucatele.
  • 1punga koky mare
  • 1lingura bulion

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Gulasch din Tihanny