Inta-i rosiile si rosioarele se pun intr-o craticioara cu ulei de masline si se calesc pe foc mic cateva minute.Se lasa sa se raceasca bine .
Se spala bine pasarea se scoate pielita caci nu ne trebuie grasimea ei si o punem in punga adaugam rosiile cu sosul lor maslinele mirodenii, usturoi .
Adaugam bulionul si inchidem bine punga si amestecam bine ingridentele inauntr-u.Punem punga pe o tava de copt la 180 de grade ptr 40 de minute si mancarea este gata gustoasa si usor de facut.Se poate servi cu garnitura de orez sau couscus pregatit ca sa absoarba sosul care ramane in punga.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii