Bucatile de pasare spalate si curatate de piele le punem intr-un vas turnam vinul si adaugam cuisoare enibahar 1foaie de dafin si le acoperim ermetic ca sa se marineze timp de cateva ore sau o noapte in frigider.
Inainte de pranz le scoatem din vas le punem in punga adaugam cepusoarele taiate si morcovii bucatele, usturoiul, de asemenea restul mirodeniilor, sare, piper dupa gust si un ardei iute si inchidem punga bine nefacand gauri in punga ca de obicei, pentru ca sosul sa nu se scurga. Punem punga pe o tava la cuptor ptr 40 de minute la faza de turbo.
Cand s-a copt taiem punga putin si scoate-m bucatile de pui pe o farfurie si le stropim cu sosul care s-a facut.
Este sanatos nu prajit si legumele isi pastreaza calitatile lor.
Eu n-am servit cu sos caci alor mei nu le place-am adaugat cartofi copti la cuptor. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii