Pasare cu vin in punga de copt

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Pasare cu vin in punga de copt

Ingrediente

  • bucati de pasare dupa numarul de persoane
  • 2pahare de vin bun pe care am dori sa-l bem la masa
  • 2morcovi
  • 3-4 cepusoare mici
  • 3-4 catei de usturoi
  • mirodenii -paprica afumata,cardamon,thime,2-3cuisoare 2-3boabe de enibahar
  • 1punga de copt mare-pungi koky ptr copt

Mod de preparare

Bucatile de pasare spalate si curatate de piele le punem intr-un vas turnam vinul si adaugam cuisoare enibahar 1foaie de dafin si le acoperim ermetic ca sa se marineze timp de cateva ore sau o noapte in frigider.

Inainte de pranz le scoatem din vas le punem in punga adaugam cepusoarele taiate si morcovii bucatele, usturoiul, de asemenea restul mirodeniilor, sare, piper dupa gust si un ardei iute si inchidem punga bine nefacand gauri in punga ca de obicei, pentru ca sosul sa nu se scurga. Punem punga pe o tava la cuptor ptr 40 de minute la faza de turbo.

Cand s-a copt taiem punga putin si scoate-m bucatile de pui pe o farfurie si le stropim cu sosul care s-a facut.

Este sanatos nu prajit si legumele isi pastreaza calitatile lor.

Eu n-am servit cu sos caci alor mei nu le place-am adaugat cartofi copti la cuptor. Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura