autor:

kok miori

» » Fripturi

Pasare cu vin in punga de copt

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 august 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 august 2015

Ingrediente
bucati de pasare dupa numarul de persoane, 2pahare de vin bun pe care am dori sa-l bem la masa, 2morcovi, 3-4 cepusoare mici, 3-4 catei de usturoi, mirodenii -paprica afumata,cardamon,thime,2-3cuisoare 2-3boabe de enibahar, 1punga de copt mare-pungi koky ptr copt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de pasare spalate si curatate de piele le punem intr-un vas turnam vinul si adaugam cuisoare enibahar 1foaie de dafin si le acoperim ermetic ca sa se marineze timp de cateva ore sau o noapte in frigider.

Inainte de pranz le scoatem din vas le punem in punga adaugam cepusoarele taiate si morcovii bucatele, usturoiul, de asemenea restul mirodeniilor, sare, piper dupa gust si un ardei iute si inchidem punga bine nefacand gauri in punga ca de obicei, pentru ca sosul sa nu se scurga. Punem punga pe o tava la cuptor ptr 40 de minute la faza de turbo.

Cand s-a copt taiem punga putin si scoate-m bucatile de pui pe o farfurie si le stropim cu sosul care s-a facut.

Este sanatos nu prajit si legumele isi pastreaza calitatile lor.

Eu n-am servit cu sos caci alor mei nu le place-am adaugat cartofi copti la cuptor. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasare cu vin in punga de copt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
PUI SICILIAN

PUI SICILIAN

Puiul se portioneaza, se aseza intr-un vas si se condimenteaza. Deasupra se toarna uleiul si margarina.

8 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Pulpe cu acordeoane

Pulpe cu acordeoane

Din ulei , vin ,sare, piper, boia si cimbru se face un bait. Pulpele spalate si curatate se cresteaza

9 voturi    14 comentarii
1h 10 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • bucati de pasare dupa numarul de persoane
  • 2pahare de vin bun pe care am dori sa-l bem la masa
  • 2morcovi
  • 3-4 cepusoare mici
  • 3-4 catei de usturoi
  • mirodenii -paprica afumata,cardamon,thime,2-3cuisoare 2-3boabe de enibahar
  • 1punga de copt mare-pungi koky ptr copt

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

8 voturi    1 comentariu
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

29 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

9 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Scrumbie umpluta cu verdeturi