autor:

kok miori

» » Fripturi

Pasare la cuptor in stil chinezesc

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Ingrediente
Pasare intreaga de 1800kg, 2linguri de miere, 2linguri de sos de soia, 1/2 pahar suc de portocala, putina paprica iute, putin piper macimat gros, oramura de rozmarin, 2linguri de otet balsamic sau oricare otet slab

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata pasarea de maruntaie se curata pielita sa fie
curata fara pene.
Se pregateste o marinada din toate ingridentele si se pune pasarea la marinat cel putin o zi ca sa se marineze.
Inaintea prinzului se pune la cuptor la 180 de grade cel putin 45 de minute.Din 15 in 15 minute se intoarce pasarea ca sa se coaca uniform .Dupa 45 de minute se poate incerca daca carnea este moale si se stinge cuptorul.
Daca pasarea este mai mica se pune mai putin timp la copt.
Se poate servi calda sau rece este la fel de gustoasa.
Se poate adauga putin pilaf de orez si salata verde ca garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasare la cuptor in stil chinezesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui umplute cu masline, kaizer si busuioc

Pulpe de pui umplute cu masline, kaizer si busuioc

Batem usor pulpele si deasupra lor punem maslinele taiate feliute, fasiile de kaizer, busuiocul.

11 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi
Potarnichii cu dafin si orez

Potarnichii cu dafin si orez

Potarnichile se prajesc in friteuza sau in tigaie, legumele se toaca marunt, se calesc in ulei de

0 voturi    2 comentarii
15 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Pasare intreaga de 1800kg
  • 2linguri de miere
  • 2linguri de sos de soia
  • 1/2 pahar suc de portocala
  • putina paprica iute
  • putin piper macimat gros
  • oramura de rozmarin
  • 2linguri de otet balsamic sau oricare otet slab

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

8 voturi    1 comentariu
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

29 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

9 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Miel la tava, reteta din 1931