Pasare la cuptor in stil chinezesc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pasare intreaga de 1800kg
  • 2linguri de miere
  • 2linguri de sos de soia
  • 1/2 pahar suc de portocala
  • putina paprica iute
  • putin piper macimat gros
  • oramura de rozmarin
  • 2linguri de otet balsamic sau oricare otet slab

Mod de preparare

Se curata pasarea de maruntaie se curata pielita sa fie

curata fara pene.

Se pregateste o marinada din toate ingridentele si se pune pasarea la marinat cel putin o zi ca sa se marineze.

Inaintea prinzului se pune la cuptor la 180 de grade cel putin 45 de minute.Din 15 in 15 minute se intoarce pasarea ca sa se coaca uniform .Dupa 45 de minute se poate incerca daca carnea este moale si se stinge cuptorul.

Daca pasarea este mai mica se pune mai putin timp la copt.

Se poate servi calda sau rece este la fel de gustoasa.

Se poate adauga putin pilaf de orez si salata verde ca garnitura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise