autor:

kok miori

» » Fripturi

Pasare la cuptor in stil chinezesc

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Ingrediente
Pasare intreaga de 1800kg, 2linguri de miere, 2linguri de sos de soia, 1/2 pahar suc de portocala, putina paprica iute, putin piper macimat gros, oramura de rozmarin, 2linguri de otet balsamic sau oricare otet slab

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata pasarea de maruntaie se curata pielita sa fie
curata fara pene.
Se pregateste o marinada din toate ingridentele si se pune pasarea la marinat cel putin o zi ca sa se marineze.
Inaintea prinzului se pune la cuptor la 180 de grade cel putin 45 de minute.Din 15 in 15 minute se intoarce pasarea ca sa se coaca uniform .Dupa 45 de minute se poate incerca daca carnea este moale si se stinge cuptorul.
Daca pasarea este mai mica se pune mai putin timp la copt.
Se poate servi calda sau rece este la fel de gustoasa.
Se poate adauga putin pilaf de orez si salata verde ca garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasare la cuptor in stil chinezesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc

Friptura de porc

Fellile de carne le-am marinat cateva ore. Am uns cu putin ulei o tava tapetata cu alufolie, am

4 voturi    3 comentarii
45 min
Fripturi
Cote de miel premier

Cote de miel premier

Am pregatit un sos din ingredietele pentru marinat. Am maruntit cu miniroboul meu telina, usturoiul,

4 voturi    7 comentarii
50 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Pasare intreaga de 1800kg
  • 2linguri de miere
  • 2linguri de sos de soia
  • 1/2 pahar suc de portocala
  • putina paprica iute
  • putin piper macimat gros
  • oramura de rozmarin
  • 2linguri de otet balsamic sau oricare otet slab

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

11 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Peste "Scandarani"