autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Prajituri

Pasca cu branza dulce

Autor: sandu cristina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sandu cristina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 aprilie 2012

Ingrediente
aluat de cozonac., umplutura: 800 gr.branza dulce ,3 oua,100gr.smantana,coaja de lamaie, rom,8 linguri zahar.

Dificultate: Medie Timp: 3h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Aluatul l-am facut la masina de paine:1 masura lapte caldut,1 masura(paharul din dotarea masinii)ulei amestecat si cu margarina topita,2 oua batute cu furculita, 8 linguri zahar,coaja lamaie,esenta rom, 500gr. faina,1 plic drojdie uscata. Dupa ce creste aluatul se intinde o foaie de un deget groasa si se pune in forma pe care o doriti. Eu am folosit o forma de tort detasabila pe care o ungem cu ulei si o tapetam cu faina , punem foaia in forma ca sa treaca de marginile formei. O mai lasam sa creasca putin, punem branza amestecata cu toate ingredientele de mai sus. Apoi taiem din marginile de aluat la nivelul formei. Eu am impletit o bucata de aluat si l-am pus de jur imprejur si alte bucati din centru ca niste raze. Se unge cu ou si se da la cuptor pentru 35-40 minute in functie de cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se freaca drojdia cu zaharul, apoi punem pe rand galbenusul, uleiul, coaja de lamaie,sarea, laptele

19 voturi    10 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Pasca cu branza dulce si stafide

Pasca cu branza dulce si stafide

350g faina 3 albusuri spuma o jumatate cana de zahar pudra 8 linguri de ulei de framantat la final 1

24 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • aluat de cozonac.
  • umplutura: 800 gr.branza dulce ,3 oua,100gr.smantana,coaja de lamaie, rom,8 linguri zahar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Deliciu la pahar Deliciu la pahar

Facem un blat de pandispan din 6 oua, 6 linguri de zahar, 2 linguri de ulei, putina esenta de vanilie putina coaja de lamaie si 6 linguri

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac Prajitura cu mac

Siropul: In primul rand pregatim siropul si il lasam sa se racoreasca pana pregatim blatul de prajitura. Intr-o cratita turnati 500

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cobbler din piersici si mure