autor:

» » , Aluaturi si Foietaje, Prajituri

Pasca cu branza dulce

Autor: sandu cristina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sandu cristina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 aprilie 2012

Ingrediente
aluat de cozonac., umplutura: 800 gr.branza dulce ,3 oua,100gr.smantana,coaja de lamaie,esenta rom,8 linguri zahar.

Dificultate: Medie Timp: 3h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Aluatul l-am facut la masina de paine:1 masura lapte caldut,1 masura(paharul din dotarea masinii)ulei amestecat si cu margarina topita,2 oua batute cu furculita, 8 linguri zahar,coaja lamaie,esenta rom, 500gr. faina,1 plic drojdie uscata. Dupa ce creste aluatul se intinde o foaie de un deget groasa si se pune in forma pe care o doriti. Eu am folosit o forma de tort detasabila pe care o ungem cu ulei si o tapetam cu faina , punem foaia in forma ca sa treaca de marginile formei. O mai lasam sa creasca putin, punem branza amestecata cu toate ingredientele de mai sus. Apoi taiem din marginile de aluat la nivelul formei. Eu am impletit o bucata de aluat si l-am pus de jur imprejur si alte bucati din centru ca niste raze. Se unge cu ou si se da la cuptor pentru 35-40 minute in functie de cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina. Se lasa sa

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Pasca fara aluat cu branza dulce si stafide

Pasca fara aluat cu branza dulce si stafide

Mixam ouale cu zaharul si esenta de vanilie pana obtinem o culoare albicioasa. Adaugam branza, omogenizam

4 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

3h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • aluat de cozonac.
  • umplutura: 800 gr.branza dulce ,3 oua,100gr.smantana,coaja de lamaie,esenta rom,8 linguri zahar.

Raporteaza reteta

Retete

din Prajituri

Pandispan cu zmeura si mure Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale. Batem albusurile spuma cu 6 linguri de zahar. Batem si galbenusurile cu celelalte 2 linguri de zahar. Amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarte cu ricotta si smochine