Pasca cu branza dulce

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
medie
Pasca cu branza dulce

Ingrediente

  • aluat de cozonac.
  • umplutura: 800 gr.branza dulce ,3 oua,100gr.smantana,coaja de lamaie,esenta rom,8 linguri zahar.

Mod de preparare

Aluatul l-am facut la masina de paine:1 masura lapte caldut,1 masura(paharul din dotarea masinii)ulei amestecat si cu margarina topita,2 oua batute cu furculita, 8 linguri zahar,coaja lamaie,esenta rom, 500gr. faina,1 plic drojdie uscata. Dupa ce creste aluatul se intinde o foaie de un deget groasa si se pune in forma pe care o doriti. Eu am folosit o forma de tort detasabila pe care o ungem cu ulei si o tapetam cu faina , punem foaia in forma ca sa treaca de marginile formei. O mai lasam sa creasca putin, punem branza amestecata cu toate ingredientele de mai sus. Apoi taiem din marginile de aluat la nivelul formei. Eu am impletit o bucata de aluat si l-am pus de jur imprejur si alte bucati din centru ca niste raze. Se unge cu ou si se da la cuptor pentru 35-40 minute in functie de cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise