Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se adauga oul, esenta ,coaja de lamaie, smantana si se face un aluat suficient de tare. Se lasa la crescut cel putin o ora, dupa care se pregateste umplutura si se incalzeste cuptorul.
Umplutura - o punem intr-un vas toate ingredientele, le omogenizam bine. Cand aluatul a crescut, asezam intr-o tava hartie de copt, stropim cu ulei si facem o foaie de aluat rotunda pe care o asezam in tava, apoi facem un inel din aluat impletit in doua pe care il asezam in tava pe margini si turnam compozitia de branza, facem sfanta cruce din aluat si o asezam pe mijlocul pastii, ungem totul cu un ou batut spuma si dam tava la cuptor la foc potrivit, cam o ora. Cand este coapta pasca o scoatem si o ungem cu miere de albine.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii