Pasca-prajitura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pasca-prajitura

Ingrediente

  • Umplutura:
  • 1kg branza dulce
  • un pumn stafide inmuiate in prealabil in apa cu rom
  • 3 oua
  • 3 linguri de gris
  • esenta de vanilie
  • coaja de lamaie si portocala
  • zahar dupa gust
  • scortisoara
  • Aluat:
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • esenta de lamaie si vanilie

Mod de preparare

Amestecati ingredientele pt. umplututura.

Amestecati ingredientele pt aluat si faceti o compozitite asemenatoare pandispanului.

Turnati aluatul intr-o tava rotunda unsa cu ulei si tapetata cu faina

La mijloc turnati umplutura de branza si amestecati usor cu o lingura de lemn fara ajunge la fundul sau marginea tavii, astfel incat cele doua compozitii sa se amestece

Turnati deasupra un ou batut amestecat cu un iaurt mic si dati la cuptor cam 30 min sau pana se rumeneste

*Daca doriti puteti glazura pasca cu ciocolata

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor