Ingrediente
Umplutura:, 1kg branza dulce, un pumn stafide inmuiate in prealabil in apa cu rom, 3 oua, 3 linguri de gris, esenta de vanilie, coaja de lamaie si portocala, zahar dupa gust, scortisoara, Aluat:, 3 oua, 3 linguri faina, 3 linguri zahar, 3 linguri ulei, esenta de lamaie si vanilie
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
4 voturi
Mod de preparare
Amestecati ingredientele pt aluat si faceti o compozitite asemenatoare pandispanului.
Turnati aluatul intr-o tava rotunda unsa cu ulei si tapetata cu faina
La mijloc turnati umplutura de branza si amestecati usor cu o lingura de lemn fara ajunge la fundul sau marginea tavii, astfel incat cele doua compozitii sa se amestece
Turnati deasupra un ou batut amestecat cu un iaurt mic si dati la cuptor cam 30 min sau pana se rumeneste
*Daca doriti puteti glazura pasca cu ciocolata