Pasca-prajitura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pasca-prajitura

Ingrediente

  • Umplutura:
  • 1kg branza dulce
  • un pumn stafide inmuiate in prealabil in apa cu rom
  • 3 oua
  • 3 linguri de gris
  • esenta de vanilie
  • coaja de lamaie si portocala
  • zahar dupa gust
  • scortisoara
  • Aluat:
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • esenta de lamaie si vanilie

Mod de preparare

Amestecati ingredientele pt. umplututura.

Amestecati ingredientele pt aluat si faceti o compozitite asemenatoare pandispanului.

Turnati aluatul intr-o tava rotunda unsa cu ulei si tapetata cu faina

La mijloc turnati umplutura de branza si amestecati usor cu o lingura de lemn fara ajunge la fundul sau marginea tavii, astfel incat cele doua compozitii sa se amestece

Turnati deasupra un ou batut amestecat cu un iaurt mic si dati la cuptor cam 30 min sau pana se rumeneste

*Daca doriti puteti glazura pasca cu ciocolata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise