Galbenusurile se separa de albusuri si de amesteca cu zaharul,se adauga smantana apoi praful de copt.Peste branza de vaci se adauga galbenusurile,se omogenizeaza,se adauga praful de budinca,faina cate o lingura.Albusurile se bat spuma si se adauga peste aluatul rezultat.Daca se pare ca este prea moale se mai adauga o lingura faina.
Tava se unge cu unt,se toarna compozitia,se adauga visinele din compot sau visinata.Se baga la cuptorul incins si se coace la foc mic 1ora,1 ora si 5-10 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii