autor:

Daniela

» » Aluaturi si Foietaje

Pasca cu brinza sarata

Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2011

Ingrediente
Aceleasi ingrediente ca si la cozonacul meu moldo-ardelenesc, brinza Focsani, oua pentru brinza

Dificultate: Redusa Timp: 3h

12 voturi

Mod de preparare

Ieri am copt editia 2011 a cozonacului ! Bineintelesc ca am facut si pasca cu brinza Focsani !



Foarte, foarte frumos a crescut si cozonacul si pasca(pe care am rumenit-o o idee cam mult, mai bine zis s-a caramelizat zaharul de deasupra).



Pentru pasca, acelasi aluat de la cozonac , cu muuulta brinza Focsani !



Am facut si un colac si, bineinteles, cozonacii cu nuca si cacao si cu rahat !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu brinza sarata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

1. Merele se spala, se curata si se taie cubulete mici. Apoi le puneti intr-o tigaie adanca sau ceaun,

6 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Chifle cu susan

Chifle cu susan

1. Amesteca 100 ml apa calduta cu drojdia proaspata si lasa-o sa stea aprox. 10 minute.Amesteca apoi

5 voturi    9 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Sinca Mihaela , 17 aprilie 2014

    Multumesc

  • Daniela

    Daniela (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2014

    Aici aveti reteta de cozonac revazuta si adaugita :http://danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.ro/2011/04/cozonac-moldo-ardelenesc.html Va potftesc cu drag sa lecturati si sa confectionati !

  • Fara foto

    Daniela Mocean , 16 aprilie 2014

    Multumesc

    • Fara foto

      Sinca Mihaela , 16 aprilie 2014

      unde gasesc si eu reteta dvs pentru cozonac ?

    • Mary

      Mary (Chef de cuisine) , 04 martie 2013

      Vai, ador pasca! :)

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2011

      Bravo, moldo-ardeleano! Ce combinaţie tare! Picantă!

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2011

      ce de bunatatii...:)!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

3h

12 voturi

Ingrediente

  • Aceleasi ingrediente ca si la cozonacul meu moldo-ardelenesc
  • brinza Focsani
  • oua pentru brinza

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela
Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Se oparesc 100 g de faina cu 200 ml. lapte fierbinte iar dupa ce se raceste se adauga drojdia

23 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fasole frecata, cu pirgalas si  slanina  prajita

Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita

Fasolea se spala si se pune la inmuiat in apa calduta pentru 24 de ore (trebuie sa fie bine infoiata). Se

11 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas din carne de gaina si ciuperci

Papricas din carne de gaina si ciuperci

Se caleste ceapa pina staluceste putin, se adauga carnea si se caleste si ea pina se coaguleaza

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Daniela (Chef de cuisine)

Aici aveti reteta de cozonac revazuta si adaugita :http://danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.ro/2011/04/cozonac-moldo-ardelenesc.html Va potftesc cu drag sa lecturati si sa confectionati !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pâine - specialitate cu cartofi