autor:

Daniela

» » Aluaturi si Foietaje

Pasca cu brinza sarata

Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2011

Ingrediente
Aceleasi ingrediente ca si la cozonacul meu moldo-ardelenesc, brinza Focsani, oua pentru brinza

Dificultate: Redusa Timp: 3h

12 voturi

Mod de preparare

Ieri am copt editia 2011 a cozonacului ! Bineintelesc ca am facut si pasca cu brinza Focsani !



Foarte, foarte frumos a crescut si cozonacul si pasca(pe care am rumenit-o o idee cam mult, mai bine zis s-a caramelizat zaharul de deasupra).



Pentru pasca, acelasi aluat de la cozonac , cu muuulta brinza Focsani !



Am facut si un colac si, bineinteles, cozonacii cu nuca si cacao si cu rahat !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu brinza sarata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
paine de casa

paine de casa

Se pune faina pe planseta. In mijlocul gramezii se face o gaura, unde se pune la dizolvat drojdia

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Piine speciala

Piine speciala

Se amesteca toate ingredientele inase obtine un aluat potrivit de tare,se lasa la crescut,se coace

3 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Sinca Mihaela , 17 aprilie 2014

    Multumesc

  • Daniela

    Daniela (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2014

    Aici aveti reteta de cozonac revazuta si adaugita :http://danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.ro/2011/04/cozonac-moldo-ardelenesc.html Va potftesc cu drag sa lecturati si sa confectionati !

  • Fara foto

    Daniela Mocean , 16 aprilie 2014

    Multumesc

    • Fara foto

      Sinca Mihaela , 16 aprilie 2014

      unde gasesc si eu reteta dvs pentru cozonac ?

    • Mary

      Mary (Chef de cuisine) , 04 martie 2013

      Vai, ador pasca! :)

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2011

      Bravo, moldo-ardeleano! Ce combinaţie tare! Picantă!

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2011

      ce de bunatatii...:)!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

3h

12 voturi

Ingrediente

  • Aceleasi ingrediente ca si la cozonacul meu moldo-ardelenesc
  • brinza Focsani
  • oua pentru brinza

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela
Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Se oparesc 100 g de faina cu 200 ml. lapte fierbinte iar dupa ce se raceste se adauga drojdia

23 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fasole frecata, cu pirgalas si  slanina  prajita

Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita

Fasolea se spala si se pune la inmuiat in apa calduta pentru 24 de ore (trebuie sa fie bine infoiata). Se

11 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas din carne de gaina si ciuperci

Papricas din carne de gaina si ciuperci

Se caleste ceapa pina staluceste putin, se adauga carnea si se caleste si ea pina se coaguleaza

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Daniela (Chef de cuisine)

Aici aveti reteta de cozonac revazuta si adaugita :http://danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.ro/2011/04/cozonac-moldo-ardelenesc.html Va potftesc cu drag sa lecturati si sa confectionati !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
pizza cu blat american
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania