Separam albusurile de galbenusuri.
Separam albusurile de galbenusuri.
Mixam albusurile cu zaharul (adaugat in ploaie), pana obtinem o bezea.
Incorporam rand pe rand (si avand grija sa amestecam de fiecare data) smantana, branza si galbenusurile.
Separat, amestecam faina cu praful de copt si cernem.
Incorporam acest amestec cernut in amestecul de mai sus si amestecam.
Dam ciocolata la robot si o incorporam in aluatul de mai sus, impreuna cu esenta de vanilie si coaja de portocala.
Amestecam bine.
Ungem o tava rotunda (eu am folosit tava pentru tort cu diametrul de 22 cm) cu unt si o tapetam cu faina. Turnam compozitia in tava.
Dam la cuptor, pentru circa 45 min, dar pentru a ne convinge ca este bine coapta, facem testul scobitorii.
Scoatem pasca din cuptor, o lasam sa se raceasca, dupa care o taiem.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii