Separam albusurile de galbenusuri.
Separam albusurile de galbenusuri.
Mixam albusurile cu zaharul (adaugat in ploaie), pana obtinem o bezea.
Incorporam rand pe rand (si avand grija sa amestecam de fiecare data) smantana, branza si galbenusurile.
Separat, amestecam faina cu praful de copt si cernem.
Incorporam acest amestec cernut in amestecul de mai sus si amestecam.
Dam ciocolata la robot si o incorporam in aluatul de mai sus, impreuna cu esenta de vanilie si coaja de portocala.
Amestecam bine.
Ungem o tava rotunda (eu am folosit tava pentru tort cu diametrul de 22 cm) cu unt si o tapetam cu faina. Turnam compozitia in tava.
Dam la cuptor, pentru circa 45 min, dar pentru a ne convinge ca este bine coapta, facem testul scobitorii.
Scoatem pasca din cuptor, o lasam sa se raceasca, dupa care o taiem.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii