Se face aluatul din toate ingredientele pentru blat , se framanta bine si se lasa la dospit pina isi dubleaza volumul.
Se amesteca toate ingredientele pentru umplutura.
Dupa ce aluatul a dospit,se rupe din el o bucata si se lasa deoparte.
O tava de tarta se unge cu unt si se tapeteaza cu faina apoi adaugam aluatul pe care il intepam din loc in loc cu furculita.Deasupra lui adaugam compozitia de branza.
Din aluatul ramas ( pus deoparte) facem doua ...snururi pe care le impletim in doua si le punem pe marginea tavii deasupra branzei.
Cele doua galbenusuri se amesteca bine cu laptele si se unde deasupra toata pasca.
Se da tava la cuptorul dinainte incalzit si se lasa sa se coaca bine pina se rumeneste frumos, deasupra.
Pofta mare !
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii