autor:

Sidy

» » , Retete de Pasti, Aluaturi si Foietaje

Pasca sarata

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Ingrediente
Blat:, , 400 g faina, 4 linguri ulei, 2 oua, 1 lingurita rasa sare, 1 plic drojdie uscata-7g, 250 ml lapte caldut, , Umplutura:, 600 g branza( eu am avut cas de oaie si branza de vaci), 4 oua, sare, piper, marar verde, , 2 galbenusuri, 2 linguri lapte( pentru uns)

Dificultate: Medie Timp: 2h

11 voturi

Mod de preparare

Se face aluatul din toate ingredientele pentru blat , se framanta bine si se lasa la dospit pina isi dubleaza volumul.
Se amesteca toate ingredientele pentru umplutura.
Dupa ce aluatul a dospit,se rupe din el o bucata si se lasa deoparte.
O tava de tarta se unge cu unt si se tapeteaza cu faina apoi adaugam aluatul pe care il intepam din loc in loc cu furculita.Deasupra lui adaugam compozitia de branza.
Din aluatul ramas ( pus deoparte) facem doua ...snururi pe care le impletim in doua si le punem pe marginea tavii deasupra branzei.
Cele doua galbenusuri se amesteca bine cu laptele si se unde deasupra toata pasca.
Se da tava la cuptorul dinainte incalzit si se lasa sa se coaca bine pina se rumeneste frumos, deasupra.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca sarata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pasca cu brinza sarata

Pasca cu brinza sarata

Ieri am copt editia 2011 a cozonacului ! Bineintelesc ca am facut si pasca cu brinza Focsani ! Foarte,

12 voturi    7 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje
Pasca cu branza sărată a la Sidy

Pasca cu branza sărată a la Sidy

Ingredientele pentru aluat se frământă şi se lasă la crescut cam 30 min. Brânza se sfărâmă

14 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • danutza

    danutza (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2011

    Am făcut-o! A ieşit super.Mersi!

  • danutza

    danutza (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2011

    Am făcut-o! Am şi publicat-o ca să o pot salva în cartea mea de bucate. A ieşit tare bună! O reţetă perfectă!Am avut ceva emoţii,dar mi-a ieşit! Felicitări,dragă,înc' odată!

  • danutza

    danutza (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2011

    Foarte bine arată.Azi m-apuc s-o fac şi-ţi trimit poze! Felicitări! te pup!

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2011

      imi pare foarte rau ca am descoperit reteta asta asa de tirziu

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      Foarte frumoasa pasca ta.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Mersi de pofta...........mie chiar ca mi s-a facut pofta :) Delicioasa pasca ta.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      O bunatate!

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Foarte frumoasa pasca ta, Sidy!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

11 voturi

Ingrediente

  • Blat:
  • 400 g faina
  • 4 linguri ulei
  • 2 oua
  • 1 lingurita rasa sare
  • 1 plic drojdie uscata-7g
  • 250 ml lapte caldut
  • Umplutura:
  • 600 g branza( eu am avut cas de oaie si branza de vaci)
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • marar verde
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri lapte( pentru uns)

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

danutza (Chef de cuisine)

Am făcut-o! A ieşit super.Mersi!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Spirale cu crema de unt