Ingrediente
Blat:, , 400 g faina, 4 linguri ulei, 2 oua, 1 lingurita rasa sare, 1 plic drojdie uscata-7g, 250 ml lapte caldut, , Umplutura:, 600 g branza( eu am avut cas de oaie si branza de vaci), 4 oua, sare, piper, marar verde, , 2 galbenusuri, 2 linguri lapte( pentru uns)
Dificultate: Medie | Timp: 2h
13 voturi
Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele pentru umplutura.
Dupa ce aluatul a dospit,se rupe din el o bucata si se lasa deoparte.
O tava de tarta se unge cu unt si se tapeteaza cu faina apoi adaugam aluatul pe care il intepam din loc in loc cu furculita.Deasupra lui adaugam compozitia de branza.
Din aluatul ramas ( pus deoparte) facem doua ...snururi pe care le impletim in doua si le punem pe marginea tavii deasupra branzei.
Cele doua galbenusuri se amesteca bine cu laptele si se unde deasupra toata pasca.
Se da tava la cuptorul dinainte incalzit si se lasa sa se coaca bine pina se rumeneste frumos, deasupra.
Pofta mare !
marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2011
imi pare foarte rau ca am descoperit reteta asta asa de tirziu
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010
Foarte frumoasa pasca ta.
Alice85 (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010
Mersi de pofta...........mie chiar ca mi s-a facut pofta :) Delicioasa pasca ta.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010
O bunatate!
Daniela (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010
Foarte frumoasa pasca ta, Sidy!