autor:

Maria

» » , , , Aperitive, Mancaruri cu peste, Salate, Salate

Pastă de peşte cu maioneză

Autor: Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 august 2009

Ingrediente
- 5 linguri de maioneză, - 1 conservă de peşte in ulei, - 1 ceapă mică, - 1 praf de sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

23 voturi

Mod de preparare

Se amestecă peştele mărunţit cu maioneza, ceapa şi sarea.
Se serveşte pe pâine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastă de peşte cu maioneză" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de ceapa alba

Salata de ceapa alba

Se curata ,spala si se taie cepele pestisori,se freaca cu un praf de boia dulce de ardei se asezoneaza

8 voturi    5 comentarii
30 min
Salate reci
Salata de primavara cu oua de prepelita

Salata de primavara cu oua de prepelita

Se spală foarte bine frunzele de salată. Se vor usca sau le puteți scutura puțin pentru a înlătura

2 voturi    1 comentariu
20 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 19 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nitu Dana , 31 iulie 2013

    felicitari Mihaelei Radulescu fiindca este o femeie frumoasa.

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    foerte buna si eu fac neplace tare mult

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010

    Super !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iulie 2010

      O bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

      Foarte bun!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

      Eu folosesc conserva de ton in suc propriu cand pregatesc pasta de peste,iar felia de paine o ornez cu gogosar la otet taiat fideluta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      Bun,bun,bun...

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2009

      reteta este ok,dar cam greoaie pentru organism,trebuie pus ceva acritura sa taie din grasimi.de preferat sa scurgem pestele de ulei si il amestecam cu ou fiert si dat prin razatoare.mai adaugam castravete murat sau in otet,putina verdeata si se schimba gustul.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

      Delicioasa pasta de peste. Nu am facut cu maioneza. Felicitari!

    • Menuca

      Menuca (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      Ma-ti convins,am sa o incerc si eu

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

      Bun! Dar cu 3-4 cartofi si cu 3-4 castraveti acrii e si mai bun!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

      Imi plac tare mult preparatele din peste.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

      O bunatate...Eu pregatesc si salau,biban,cod (in general peste cu carne alba)cu maioneza...

    • Fara foto

      violeta , 18 septembrie 2009

      Cu siguranta am sa o incerc mersi de reteta, este si foarte simpla.

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

      Pare o reteta buna ;o voi incerca !

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

      Ce bunatate. Buna ideea.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

      Foarte bun, Maria.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 august 2009

      Imi place foarte mult pestele cu maioneza...te felicit pentru aceasta reteta...

    • Fara foto

      stefana (Maestru bucatar) , 24 august 2009

      Ador reteta asta...e de-a dreptul delicioasa! Am incercat-o si mi-a placut la nebunie! Incercati-o si voi, va garantez ca e delicioasa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

23 voturi

Ingrediente

  • - 5 linguri de maioneză
  • - 1 conservă de peşte in ulei
  • - 1 ceapă mică
  • - 1 praf de sare

Raporteaza reteta

Retete
de Maria
Prajitura  economica

Prajitura economica

Blatul: Galbenusurile se freaca cu un praf de sare si uleiul turnat in fir subtire ca la maioneza.

45 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Torturi
Tarta cu visine

Tarta cu visine

Galbenusurile se freaca cu un praf de sare si uleiul turnat in fir subtire ca la maioneza. Separat,

20 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Shaorma

Shaorma

Se framanta un aluat ca pentru paine din care se fac turte foarte subtiri(de aproximativ 2 cm) Se

35 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

vio (Chef de cuisine)

foerte buna si eu fac neplace tare mult

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata de pui