Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete si se trage in tigaie cu 2 linguri ulei ,2 linguri apa,sare si piper.
Ouale se bat bine cu parmigiano.Nu sarati ouale pentru ca de obicei parmigiano este destul de sarat.
Cand pasta este fiarta ,se scurge si se pune peste sunculita.Sunculita nu trebuie sa fie uscata,daca este asa puneti 2 3 linguri de apa in care a fiert pasta.Inca ceva important\"nu clatiti pastele cu apa rece\".
Lasati pastele se ia putin din sucul de la sunculita ,iar apoi adaugati ouale batute cu parmigiano,mestecati continuu timp de 2 min.
Masa este servita.Simpla,delicoasa si gata in cateva minute.
Pofta mare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii