Pasta alla carbonara

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Pasta alla carbonara

Ingrediente

  • 200 gr sunculita
  • 300 gr pasta scurta
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 100 gr parmigiano ras

Mod de preparare

Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete si se trage in tigaie cu 2 linguri ulei ,2 linguri apa,sare si piper.

Ouale se bat bine cu parmigiano.Nu sarati ouale pentru ca de obicei parmigiano este destul de sarat.

Cand pasta este fiarta ,se scurge si se pune peste sunculita.Sunculita nu trebuie sa fie uscata,daca este asa puneti 2 3 linguri de apa in care a fiert pasta.Inca ceva important\"nu clatiti pastele cu apa rece\".

Lasati pastele se ia putin din sucul de la sunculita ,iar apoi adaugati ouale batute cu parmigiano,mestecati continuu timp de 2 min.

Masa este servita.Simpla,delicoasa si gata in cateva minute.

Pofta mare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise