autor:

Fara foto

» » Aperitive

Pasta aperitiv din masline

Autor: vio (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 august 2012

Ingrediente
masline negre, ulei masline, 1 ceapa rosie, 2 felii de paine, 2-3 lingurite de unt, 2 felii de paine inmuiate in apa si stoarse bine, 1 lingurita zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Maslinele se curata de samburi si se oparesc in apa clocotita.Se lasa sa se raceasca ,se dau prin robot.Apoi se amesteca cu feliile de paine si se incorporeaza incet uleiul,ca la maioneza (picurand cate putin),se adauga si zeama de lamaie tot picurand.La sfarsit se adauga si untul,putin incalzit .Ceapa se toaca foarte fin si se incorporeaza si ea in compozitie.Se serveste pe paine proaspata sau prajita si se poate garnisi cu felii de rosii sau gogosar in otet.
Este un aperitiv satios si foarte gustos.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta aperitiv din masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu piept de pui si ciuperci

Tarta cu piept de pui si ciuperci

Preparare Amestecam cu mainile faina, sarea si untul rece taiat cubulete, adaugam galbenusul(albusul

12 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive
DOVLECEI CU BRANZA LA CUPTOR

DOVLECEI CU BRANZA LA CUPTOR

Dovleceii se spala,se taie in jumatate pe lungime si se indeparteaza semintele. Jumatatile de dovlecei

34 voturi    17 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • In bucataria vesela

    In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 28 august 2012

    o pasta gustoasa pentru dimineti grabite....bun, bun

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • masline negre
  • ulei masline
  • 1 ceapa rosie
  • 2 felii de paine
  • 2-3 lingurite de unt
  • 2 felii de paine inmuiate in apa si stoarse bine
  • 1 lingurita zeama de lamaie

Raporteaza reteta

In bucataria vesela

In bucataria vesela (Chef de cuisine)

o pasta gustoasa pentru dimineti grabite....bun, bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete la cuptor