autor:

iuliana tarnoveanu

» » Paste si pizza

Pasta aperitiv

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Ingrediente
200g brinza telemea, mara verde, 1 ceapa mijlocie, 2 linguri unt (smintina,margarina), sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se freaca brinza cu cu ceapa tocata fin si cu untul.Se asezoneaza cu ulei de masline,marar tocat marunt si piper macinat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Aperitiv cu friptura rece si pasta de carne

Aperitiv cu friptura rece si pasta de carne

Cotletul bine curatat de os si pielite se condimenteaza pe toate partile cu sare, piper, paprika

18 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu carne
Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza cu oua

Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza cu oua

Intr-o craticioara puneti la topit uleiul de palmier, adaugati faina si amestecati energic cu telul.

35 voturi    27 comentarii
25 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 200g brinza telemea
  • mara verde
  • 1 ceapa mijlocie
  • 2 linguri unt (smintina,margarina)
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Salata de paste cu legume si mozzarella