Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne.

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
medie
Pasta de ardei

Ingrediente

  • -5 kg.gogosari;
  • -5 kg.ardei kapia;
  • -5 kg.ardei galbeni pentru sarmale;
  • -2 kg.ardei bulgaresti dulci;
  • -5 linguri sare neiodata;
  • -10 linguri zahar.

Mod de preparare

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un ceaun mare de tuci la fiert.

Se adauga sare,zahar,se pot adauga si ierburi aromate dar de la o vreme eu nu mai pun decat sare si zahar,ierburi aromate pun doar in mancare.Se fierb la foc potrivit pana ce scad la jumatate,dupa care se pun in borcane,se pun capace si se pun sub paturi pana la racirea completa,dupa care se pun in camara si se folosesc la ciorbe,supe,fripturi,tocanite si multe alte feluri de mancare.Gustul dat de acest preparat este unul deosebit.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni