Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne.
Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un ceaun mare de tuci la fiert.
Se adauga sare,zahar,se pot adauga si ierburi aromate dar de la o vreme eu nu mai pun decat sare si zahar,ierburi aromate pun doar in mancare.Se fierb la foc potrivit pana ce scad la jumatate,dupa care se pun in borcane,se pun capace si se pun sub paturi pana la racirea completa,dupa care se pun in camara si se folosesc la ciorbe,supe,fripturi,tocanite si multe alte feluri de mancare.Gustul dat de acest preparat este unul deosebit.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.
Cartofi boieresti cu sunculita afumataSpalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Comentarii
Adaugă comentariu