Reteta de pasta de ardei kapia si gogosari. Cum se prepara pasta de ardei kapia si gogosari reteta fara conservanti.
Reteta de pasta de ardei kapia si gogosari este foarte simpla, se prepara usor, din putine ingrediente . Avem nevoie doar de ardei kapia, gogosari si sare neiodata. Bineinteles, puteti face aceasta pasta doar din ardei kapia sau din gogosari, va fi la fel de gustoasa si va da o culoare superba mancarurilor.
Spalam bine ardeii kapia, gogosarii si ii curatam de cotoare, seminte si nervuri. Ii cantarim dupa ce i-am curatat.
Ii taiem in bucati mai mici si ii tocam cu ajutorul unui robot de bucatarie sau a masinii de tocat carne.
Ii punem intr-o cratita cu fundul gros, adaugam sarea si fierbem 30-35 de minute, sau pana cand compozitia a scazut la jumatate sau mai putin de jumatate.
Amestecam din cand in cand la inceput, apoi, cand s-a mai ingrosat, mai des, sa nu se lipeasca.
Cand pasta de ardei kapia si gogosari este gata o transferam fierbinte in borcane corect sterilizate. Le acoperim cu prosoapte groase sau o patura si le lasam pana a doua zi sa se raceasca bine.
Apoi le etichetam si le asezam in camara. Spor la preparat reteta de pasta de ardei kapia si gogosari!
O alta reteta de pasta de ardei Kapia o gasiti aici >>> https://www.gustos.ro/retete-culinare/pasta-de-ardei-kapia-pentru-iarna.html

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii