Reteta de pasta de ardei kapia si gogosari. Cum se prepara pasta de ardei kapia si gogosari reteta fara conservanti.
Reteta de pasta de ardei kapia si gogosari este foarte simpla, se prepara usor, din putine ingrediente . Avem nevoie doar de ardei kapia, gogosari si sare neiodata. Bineinteles, puteti face aceasta pasta doar din ardei kapia sau din gogosari, va fi la fel de gustoasa si va da o culoare superba mancarurilor.
Spalam bine ardeii kapia, gogosarii si ii curatam de cotoare, seminte si nervuri. Ii cantarim dupa ce i-am curatat.
Ii taiem in bucati mai mici si ii tocam cu ajutorul unui robot de bucatarie sau a masinii de tocat carne.
Ii punem intr-o cratita cu fundul gros, adaugam sarea si fierbem 30-35 de minute, sau pana cand compozitia a scazut la jumatate sau mai putin de jumatate.
Amestecam din cand in cand la inceput, apoi, cand s-a mai ingrosat, mai des, sa nu se lipeasca.
Cand pasta de ardei kapia si gogosari este gata o transferam fierbinte in borcane corect sterilizate. Le acoperim cu prosoapte groase sau o patura si le lasam pana a doua zi sa se raceasca bine.
Apoi le etichetam si le asezam in camara. Spor la preparat reteta de pasta de ardei kapia si gogosari!
O alta reteta de pasta de ardei Kapia o gasiti aici >>> https://www.gustos.ro/retete-culinare/pasta-de-ardei-kapia-pentru-iarna.html

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii