autor:

» » Conserve si muraturi

Pasta de ardei pentru ciorbe,tocanita,friptura,pilaf

Autor: Angela Opricean (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Angela Opricean (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 octombrie 2007

Ingrediente
5 KG.ardei sau gogosar sau cornu caprii rosu(poate fi si putin mai verde), 1/2 L.ulei, sare, o farfurie adanca cu frunze de patrunjel taiate, acid salicilic

Dificultate: Redusa Timp: 5h

20 voturi

Mod de preparare

Ardeiul se spala ,se curata de cotoare si seminte,se macina si se caleste imreuna cu uleiul pana iese uleiul deasupra(3 ore),se pune sarea sa se simta bine,si la urma frunzele de parunjel. si salicilat (se cumpara de la farmacie) Borcanelele se spala bine si se intoduc putin in cuptor pentru a se incalzi (se sterilizeaza).Se umplu borcanelele( mici) si se inchid cu capace sau celofan.Se dau in dunz o ora.Se foloseste la ciorbe ,tocanite ,friptura ,pilaf ,sarmale.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei pentru ciorbe,tocanita,friptura,pilaf" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Pasta de ardei pentru ciorbe

Pasta de ardei pentru ciorbe

Ardeii se curata si se dau prin masina de tocat carne. Se pun intr-o oala destul de incapatoare,

0 voturi    1 comentariu
15 min
Sosuri
Rosii uscate in ulei

Rosii uscate in ulei

Deci: simplu ca buna ziua! Iei rosiile, le speli, le tai felii, dar ai grija sa pastrezi cam aceeasi

28 voturi    17 comentarii
4h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Mariana Lulea , 28 august 2013

    asta pregatesc astazi, ptr iarna...

  • ioana_50 (Maestru bucatar) , 15 august 2009

    Daca pui salicilat eu cred ca nu mai trebuie dustulit.

Dificultate

Redusa

Timp

5h

20 voturi

Ingrediente

  • 5 KG.ardei sau gogosar sau cornu caprii rosu(poate fi si putin mai verde)
  • 1/2 L.ulei
  • sare
  • o farfurie adanca cu frunze de patrunjel taiate
  • acid salicilic

Raporteaza reteta

ioana_50 (Maestru bucatar)

Daca pui salicilat eu cred ca nu mai trebuie dustulit.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Zarzavat pentru iarna Zarzavat pentru iarna

Toate aceste legume, spalate, curatate si taiate, se cantaresc si la fiecare kilogram de legume curatate, se adauga 20 gr sare pentru

77 voturi    31 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

4 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Zacusca mixta