Se cerne faina intr-un bol mai mare,in mijloc se face o gaura si se pun ouale intregi,uleiul, sarea,vinul alb amestecate toate in prealabil si putina apa pt a obtine o coca buna de intins;
Se framanta bine pana se incorporeaza bine oul,se lasa coca deoparte acaoperita cam o jumatate de ora;
se trece la intinderea acesteia cu facaletul,sau pt cine are in dotarea cu masina de facut pasta;
Eu am pregatit foile egale toate ca lungime si latime,dupa care am trexcut la pregatirea taiteilor;
Observatii:uleiul ii da elasticitate,vinul ii da parfum,iar pasta este mult mai usor de realizat chiar si cu mana fara ajutorul aparatului;
Cu acelasi tip de pasta eu pregatesc ravioli umpluti cu spanac,cu branza sau carne;

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii