Se cerne faina intr-un bol mai mare,in mijloc se face o gaura si se pun ouale intregi,uleiul, sarea,vinul alb amestecate toate in prealabil si putina apa pt a obtine o coca buna de intins;
Se framanta bine pana se incorporeaza bine oul,se lasa coca deoparte acaoperita cam o jumatate de ora;
se trece la intinderea acesteia cu facaletul,sau pt cine are in dotarea cu masina de facut pasta;
Eu am pregatit foile egale toate ca lungime si latime,dupa care am trexcut la pregatirea taiteilor;
Observatii:uleiul ii da elasticitate,vinul ii da parfum,iar pasta este mult mai usor de realizat chiar si cu mana fara ajutorul aparatului;
Cu acelasi tip de pasta eu pregatesc ravioli umpluti cu spanac,cu branza sau carne;
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii