Se cerne faina intr-un bol mai mare,in mijloc se face o gaura si se pun ouale intregi,uleiul, sarea,vinul alb amestecate toate in prealabil si putina apa pt a obtine o coca buna de intins;
Se framanta bine pana se incorporeaza bine oul,se lasa coca deoparte acaoperita cam o jumatate de ora;
se trece la intinderea acesteia cu facaletul,sau pt cine are in dotarea cu masina de facut pasta;
Eu am pregatit foile egale toate ca lungime si latime,dupa care am trexcut la pregatirea taiteilor;
Observatii:uleiul ii da elasticitate,vinul ii da parfum,iar pasta este mult mai usor de realizat chiar si cu mana fara ajutorul aparatului;
Cu acelasi tip de pasta eu pregatesc ravioli umpluti cu spanac,cu branza sau carne;
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii