autor:

Fara foto

» » Aperitive

PASTA DE CIUPERCI

Autor: andreea damian (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea damian (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 martie 2009

Ingrediente
500 g ciuperci dar nu la conserva, 1 branza topita cu smantana, 1 branza topita cu sunca, un cub unt, vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Ciupercile se decojesc, se spala si se taie marunt la robotul de bucatarie. Se calesc in unt pana scade apa lasata, dupa care se lasa la racit.
Cand ciupercile sunt reci se adauga branza topita, vegeta si se amesteca.
Este o pasta foarte buna.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTA DE CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute cu pasta de mici si feta

Ciuperci umplute cu pasta de mici si feta

Speli ciupercile (fara a curata pielita!), le usuci pe un prosop de bucatarie. Indepartezi coditele,

1 vot    1 comentariu
25 min
Aperitive cu carne
Pasta cu ciuperci si speck

Pasta cu ciuperci si speck

Ceapa se curata si se taie marunt, morcovul se curata si se taie rondele si se calesc in ulei de

3 voturi    5 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g ciuperci dar nu la conserva
  • 1 branza topita cu smantana
  • 1 branza topita cu sunca
  • un cub unt
  • vegeta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Gustare cu file de anchois ("a la Sorin")