autor:

www.divainbucatarie.ro

» » , Aperitive, Aperitive

Pasta de conopida cu crema de branza si usturoi

Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2013

Ingrediente
300 g conopida, 150 g crema de branza, 1 lingura maioneza, 2 catei usturoi, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

23 voturi

Mod de preparare

Fierbem buchetelele de conopida in apa cu sare cat sa fie al-dente – daca le fierbem prea tare conopida va fi apoasa si schimba toata consistenta cremei. Punem conopida la scurs si o lasam sa raceasca.Amestecam apoi toate ingredientele cu un mixer vertical sau un blender.Inainte sa servim pasta de conopida cu crema de branza si usturoi o lasam la rece minim o ora.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de conopida cu crema de branza si usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulouri de somon cu crema de branza

Rulouri de somon cu crema de branza

Se pune intr-un vas la fiert 100ml apa cu sare cand da in clocot se adauga aproximativ 3 lingurite

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Rulada cu legume

Rulada cu legume

Legumele se spala. Se pune 1-2 lingurite cu ulei intr-o tigaie. Se lasa se incinga uleiul. Apoi se

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 21 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Elena Hltei , 09 noiembrie 2017

    Foarte buna

  • Fara foto

    Nela Palade , 26 aprilie 2015

    daca o fierbem la aburi nu e mai sanatos ?

  • Fara foto

    Any-mary Vosswinkwl , 09 decembrie 2014

    Eu amestec conopida pasata ,in functie de cantitate , cu 2-3 linguri bune cu maioneza si 1-2 linguri smintina .O potrivesc de gust cu sare , piper, o ceapa tocata f.fin si 3-4-5 catei de usturoi pe care ii pisez.Se omogenizeaza toate ingredientele si se lasa vreo 2 ore sa se armonizeze ingredientele intre ele si este un apeririv delicios.Va sugerez sa incercati aceasta varianta si sigur nu o sa va para rau!

    • Fara foto

      Mariana Minea , 31 octombrie 2014

      Scuze ! Cantitatea e specificata . Doar sa specificati cum e cu "crema de brinza" ! Parerea mea e ca se poate folosi si brinza obisnuita pentru ca in blender oricum se face pasta de brinza cu conopida si maioneza .

    • Fara foto

      Florica Gyorgy , 30 octombrie 2014

      finom

    • Fara foto

      Rodica Comaniciu , 30 octombrie 2014

      Gustos Ro La ce crema de branza se refera??

    • Fara foto

      Rodica Comaniciu , 30 octombrie 2014

      La ce crema de branza se refera?? exact ce ati folosit?

    • Daniela_Prisacariu

      Daniela_Prisacariu (Maestru bucatar) , 30 octombrie 2014

      Trebuie verificata ,acum cat mai gasim conopida de la noi!

    • Fara foto

      , 16 octombrie 2014

      Oare merge ca umplutura de rosii? Ar fi o prezentare mai interesanta. Ca un aperitiv la o masa mai festiva.

    • Fara foto

      , 21 noiembrie 2013

      Eu amestec conopida pasata ,in functie de cantitate , cu 2-3 linguri bune cu maioneza si 1-2 linguri smintina .O potrivesc de gust cu sare , piper, o ceapa tocata f.fin si 3-4-5 catei de usturoi pe care ii pisez.Se omogenizeaza toate ingredientele si se lasa vreo 2 ore sa se armonizeze ingredientele intre ele si este un apeririv delicios.Va sugerez sa incercati aceasta varianta si sigur nu o sa va para rau!

    • Fara foto

      Popa Livia , 10 octombrie 2013

      Reteta super gustoasa,inainte nu puneam branza, dar asa are o aroma deosebita.

    • Fara foto

      Gustos Ro , 09 octombrie 2013

      Eu amestec conopida pasata ,in functie de cantitate , cu 2-3 linguri bune cu maioneza si 1-2 linguri smintina .O potrivesc de gust cu sare , piper, o ceapa tocata f.fin si 3-4-5 catei de usturoi pe care ii pisez.Se omogenizeaza toate ingredientele si se lasa vreo 2 ore sa se armonizeze ingredientele intre ele si este un apeririv delicios.Va sugerez sa incercati aceasta varianta si sigur nu o sa va para rau!

    • cristina a

      cristina a (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2013

      Trebuie sa fie foarte bun. Voi face si eu. Multumesc pentru idee!

    • Fara foto

      Gustos Ro , 09 octombrie 2013

      Eu amestec conopida pasata ,in functie de cantitate , cu 2-3 linguri bune cu maioneza si 1-2 linguri smintina .O potrivesc de gust cu sare , piper, o ceapa tocata f.fin si 3-4-5 catei de usturoi pe care ii pisez.Se omogenizeaza toate ingredientele si se lasa vreo 2 ore sa se armonizeze ingredientele intre ele si este un apeririv delicios.Va sugerez sa incercati aceasta varianta si sigur nu o sa va para rau!

    • Fara foto

      Rodica Comaniciu , 15 septembrie 2013

      NU RASPUNDE NIMENI, AM INTREBAT SI EU DE ATATEA ORI CATE CEVA SI NU MI S-A RASPUNS!!

    • Fara foto

      Cosmina Holobut , 03 iulie 2013

      :-)

    • Fara foto

      Prini Catalin , 29 iunie 2013

      Eu amestec conopida pasata ,in functie de cantitate , cu 2-3 linguri bune cu maioneza si 1-2 linguri smintina .O potrivesc de gust cu sare , piper, o ceapa tocata f.fin si 3-4-5 catei de usturoi pe care ii pisez.Se omogenizeaza toate ingredientele si se lasa vreo 2 ore sa se armonizeze ingredientele intre ele si este un apeririv delicios.Va sugerez sa incercati aceasta varianta si sigur nu o sa va para rau!

    • Fara foto

      Felicia Cucos , 29 iunie 2013

      apetisanta

    • Fara foto

      Pusa Prini , 29 iunie 2013

      De ce imi puneti rabdarea la grea incercare cu felul cum dati ingredientele?Vi se atrage atentia dar in zadar, doriti sa nu ne mai uitam la če postati Ar fi pacat ca retetele sunt apetisante.

    • Fara foto

      Toncean Sidonia , 29 iunie 2013

      Buna de tot! Trebuie s incerc si eu sa o fac si see you branza asa cum ai facut-o tu!

    • Fara foto

      Marta Gabriela Abdelhafiz , 29 iunie 2013

      Foarte aspectoasa si cred,sigur,ca este si foarte gustoasa. Se salveaza

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

23 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de www.divainbucatarie.ro
Dovlecei pane

Dovlecei pane

Curatam dovleceii de coaja, apoi ii taiem rondele de cca 1 cm grosime. Nu ii saram pentru a nu se

27 voturi    16 comentarii
20 min
Aperitive
Mancare de mazare cu curcan

Mancare de mazare cu curcan

Mazarea curatata si spalata o punem la fiert. In acest timp calim ceapa, apoi, adaugam legumele si

36 voturi    18 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu mustar si smantana

Pulpe de pui cu mustar si smantana

Pulpele de pui spalate si curatate le frecam cu mustar. Le asezonam cu sare si piper, apoi le punem

5 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Elena Hltei

Foarte buna

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Flori de dovlecei umplute