Fierbem buchetelele de conopida in apa cu sare cat sa fie al-dente – daca le fierbem prea tare conopida va fi apoasa si schimba toata consistenta cremei. Punem conopida la scurs si o lasam sa raceasca.Amestecam apoi toate ingredientele cu un mixer vertical sau un blender.Inainte sa servim pasta de conopida cu crema de branza si usturoi o lasam la rece minim o ora.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii