Pasta de conopioda

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pasta de conopioda

Ingrediente

  • 1 conopida mijlocie
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel verde maruntit
  • 1 galbenus
  • Ulei de masline
  • sare,
  • piper alb
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Curatam conopida de frunze si o punem la fiert in apa cu putina sare cam 20’, dupa care o scoatem din apa si o lasam la scurs.

Imtre timp facem o maioneza din ou, ulei si zeama de lamaie.

Zdrobim conopida, adaugam usturoiul pisat, maioneza, verdeata, asezonam, omogenizam totul si salata este gata de servit.

Se serveste ca aperitiv, sau ca fel principal la micul dejun sau cina.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul