autor:

Lia Maria

» » Sandviciuri

Pasta de conopioda

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 noiembrie 2010

Ingrediente
1 conopida mijlocie, 2 catei usturoi, patrunjel verde maruntit, 1 galbenus, Ulei de masline, sare,, piper alb, zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

41 voturi

Mod de preparare

Curatam conopida de frunze si o punem la fiert in apa cu putina sare cam 20’, dupa care o scoatem din apa si o lasam la scurs.
Imtre timp facem o maioneza din ou, ulei si zeama de lamaie.
Zdrobim conopida, adaugam usturoiul pisat, maioneza, verdeata, asezonam, omogenizam totul si salata este gata de servit.
Se serveste ca aperitiv, sau ca fel principal la micul dejun sau cina.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de conopioda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
FRIGANELE DUBLE

FRIGANELE DUBLE

1.Ouale se bat bine cu sare si condimente. Separat 4 felii de paine se ung cu pasta de branza de

40 voturi    19 comentarii
15 min
Sandviciuri
Bruschette

Bruschette "La Minuto"

Painea se feliaza si se prajeste dupa care se curata usturoiul si se da pe paine pentru a prinde

21 voturi    5 comentarii
10 min
Sandviciuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mio To , 24 iulie 2014

    nu stiam ca "felul principal" la micul dejun este conopida la romani:))

  • Fara foto

    Oros Marioara , 23 iulie 2014

    eu fierb și un morcov împreuna cu conopida.

  • Fara foto

    Manole Marinella , 23 iulie 2014

    eu adaug o lingurita de mustar in plus si ese delicioasa

    • Fara foto

      Sorea Vali , 20 iunie 2014

      Se mai poate adauga 1-2 linguri de smantana in maioneza ( eu asa o pregatesc ) , e delicioasa .

    • Fara foto

      Patricia Alexandru , 20 iunie 2014

      Fel principal la micul dejun?........cu ceai merge?

    • Fara foto

      Smaranda Marcela Ion , 20 iunie 2014

      arata super am sa incerc

    • Katharina_Ziegler

      Katharina_Ziegler (Bucatar) , 20 iunie 2014

      EU pun si ceapa taiata mica

    • Tabita_Tabita

      Tabita_Tabita (Chef de cuisine) , 19 februarie 2014

      forte buna! dar eu prefer sa adaug doar putin ulei si sa renunt la maioneza e mai usoara si asa e si de post

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2010

      Foarte gustoasa pasta asta de conopida Lia ! Si noua ne place tare mult, mai ales cu paine moale si rosii de gradina....

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2010

      Un deliciu!!! foarte tentantã prezentarea******

    • raluka

      raluka (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2010

      hmm..interesant..am sa incerc maine sa fac.

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2010

      Bună pe pâinea cu mălai pasta, sănătoasă! O s-o fac. Mulţumesc.

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2010

      ce bunatate de mancare!Bravo!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

41 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Katharina_Ziegler (Bucatar)

EU pun si ceapa taiata mica

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cu pastrama de vita Sandwich cu pastrama de vita

Carnea de piept de vita se taie felii subtiri ca o pastrama. Intr-o tigaie unduiesc o ceapa pana se prajeste auriu si se raceste. Pregatim

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Veggie Burgers Veggie Burgers

Taiem varza rosie in fasii subtiri, o dam cu sare si o dam deoparte. Intr-o tigaie cu putin ulei de masline, calim ceapa taiata in

0 voturi    0 comentarii
40 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Sandvis