Reteta postata pe: 15 noiembrie 2010
Ingrediente
1 conopida mijlocie, 2 catei usturoi, patrunjel verde maruntit, 1 galbenus, Ulei de masline, sare,, piper alb, zeama de lamaie
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Curatam conopida de frunze si o punem la fiert in apa cu putina sare cam 20’, dupa care o scoatem din apa si o lasam la scurs.
Imtre timp facem o maioneza din ou, ulei si zeama de lamaie.
Zdrobim conopida, adaugam usturoiul pisat, maioneza, verdeata, asezonam, omogenizam totul si salata este gata de servit.
Se serveste ca aperitiv, sau ca fel principal la micul dejun sau cina.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de conopioda" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Sandviciuri
Se pregateste soia conform instructiunilor de pe pachet.Se scurge bine de apa cu mainile si se faramiteaza.Ceapa,usturoiul
Am preparat aceasta reteta de rulouri aperitiv cu paine fara gluten, dar se poate prepara cu orice
0 voturi
0 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Sorea Vali , 20 iunie 2014
Se mai poate adauga 1-2 linguri de smantana in maioneza ( eu asa o pregatesc ) , e delicioasa .
Patricia Alexandru , 20 iunie 2014
Fel principal la micul dejun?........cu ceai merge?
Smaranda Marcela Ion , 20 iunie 2014
arata super am sa incerc
Katharina_Ziegler (Bucatar) , 20 iunie 2014
EU pun si ceapa taiata mica
Tabita_Tabita (Chef de cuisine) , 19 februarie 2014
forte buna! dar eu prefer sa adaug doar putin ulei si sa renunt la maioneza e mai usoara si asa e si de post
Sidy (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2010
Foarte gustoasa pasta asta de conopida Lia ! Si noua ne place tare mult, mai ales cu paine moale si rosii de gradina....
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2010
Un deliciu!!! foarte tentantã prezentarea******
raluka (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2010
hmm..interesant..am sa incerc maine sa fac.
Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2010
Bună pe pâinea cu mălai pasta, sănătoasă! O s-o fac. Mulţumesc.
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2010
ce bunatate de mancare!Bravo!