autor:

Cely Snijec

» » , , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post, Retete vegetariene

Pasta de fasole cu ceapa si mustar

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 martie 2010

Ingrediente
300 g fasole fiarta, o ceapa, o lingura de mustar, 200 ml ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Dau pe robot fasolea cu ceapa cruda, adaug uleiul, mustar,sare si piper dupa gust. Servim pe feli de paine proaspat sau prajita,ornata cu masline, gogosar murat sau proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de fasole cu ceapa si mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Paste cu tofu, andive, germeni mix de mustar, gulie, rapita,   iaurt de caju si parmezan vegan

Paste cu tofu, andive, germeni mix de mustar, gulie, rapita, iaurt de caju si parmezan vegan

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa fierbere se pun la scurs. Pentru parmezanul

1 vot    0 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Varza de Bruxelles combinata.

Varza de Bruxelles combinata.

Se pune la fiert toate ingredientele mai putin amidon care se pune la urma.Le fierbem circa 10 sau

5 voturi    2 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Este o bunatate !

  • Fara foto

    Delia , 07 martie 2010

    Cely, orneaza o felie de paine unsa cu fasole, sa o multumesti si pe Doina. Vezi ca ea nu gaseste nicidata o reteta pe care sa ti-o laude. La nimeni de altfel.....

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    Am sa incerc si eu fasolea batuta cu mustar.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      e drept ca dupa o reteta de baza fiecare face dupa placul sau!de ex.eu o sa pun usturoi,oricum merçi pt.idee cely!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Este foarte gustoasa.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Trebuie sa fie tare gustoasa...

    • Fara foto

      Natalia , 05 martie 2010

      ,, Reteta seamana izbitor cu reteta din 20 noiembrie ...'' Si fasolele seamana intre ele. E drept ca reteta e diferita. Ce e izbitor?

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Interesanta pasta de fasole!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Sigur ca fiecare face pasta de fasole, in felul sau. Nu e prea mult ulei, asta e reteta. Trebuie sa iasa ca o maioneza. Nu se aduga nici boia si nici ketchup,la aceasta pasta, ci la cea cu ceapa calita. Asa se face la noi. Retetele mele sunt asemanatoare,dar difera. De aceea am si postat. Cu putina atentie se observa. Multumesc mult pentru sfaturi si pentru aprecieri. Voi incerca si retea solutionata. Nu dispun de timp ca sa pot poza tot ce pun pe masa. Pupici si multumiri

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      nu am incercat niciodata fasole frecata cu mustar. mi se pare si mie cam mult ulei la 300 g fasole fiarta.dar poate voua va place mancarea mai grasa.

    • Fara foto

      Angy , 04 martie 2010

      Prepar cam rar aceasta fasolica,dar singura diferenta e ca mai pun si usturoi si nu am pus niciodata mustar,dar o sa incerc sa vad ce gust ii da.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Fac si eu pasta de fasole fiarta, dar ai pus mult prea mult ulei. Mai bine mai pui un pic din zeama in care a fiert fasolea. I-as da putina culoare cu un strop de boia sau ketchup. Mi-ar fi placut sa vad si un sendvis ornat. Reteta seamana izbitor cu reteta din 20 noiembrie ...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Trebuie sa fie foarte buna.

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Salivez numai uitandu-ma la poze.......

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Curry de naut cu conopida Curry de naut cu conopida

Rupem in buchetele conopida si o punem la fiert, in apa cu sare. Intr-o cratita non-aderenta, punem ceapa la "calit" in doua

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii de post de la bloggeri
Vegeta de casa Vegeta de casa

Amestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se deshidrateze

2 voturi    1 comentariu
48h 20 min
Conserve si muraturi
Clatite cu urzici
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania