autor:

Cely Snijec

» » , , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post, Retete vegetariene

Pasta de fasole cu ceapa si mustar

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 martie 2010

Ingrediente
300 g fasole fiarta, o ceapa, o lingura de mustar, 200 ml ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Dau pe robot fasolea cu ceapa cruda, adaug uleiul, mustar,sare si piper dupa gust. Servim pe feli de paine proaspat sau prajita,ornata cu masline, gogosar murat sau proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de fasole cu ceapa si mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Paine frantuzeasca

Paine frantuzeasca

Intr-un vas, amesteca apa calduta cu zaharul pana cand s-a dizolvat apoi adauga drojdia uscata si

6 voturi    6 comentarii
3h
Retete vegetariene
Rosii coapte aromate cu pesmet si parmezan

Rosii coapte aromate cu pesmet si parmezan

1. Se incinge cuptorul la 200°C.Se scot miezurile rosiilor si se taie in doua.Se pun rosiile, cu

1 vot    2 comentarii
40 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Este o bunatate !

  • Fara foto

    Delia , 07 martie 2010

    Cely, orneaza o felie de paine unsa cu fasole, sa o multumesti si pe Doina. Vezi ca ea nu gaseste nicidata o reteta pe care sa ti-o laude. La nimeni de altfel.....

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    Am sa incerc si eu fasolea batuta cu mustar.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      e drept ca dupa o reteta de baza fiecare face dupa placul sau!de ex.eu o sa pun usturoi,oricum merçi pt.idee cely!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Este foarte gustoasa.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Trebuie sa fie tare gustoasa...

    • Fara foto

      Natalia , 05 martie 2010

      ,, Reteta seamana izbitor cu reteta din 20 noiembrie ...'' Si fasolele seamana intre ele. E drept ca reteta e diferita. Ce e izbitor?

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Interesanta pasta de fasole!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Sigur ca fiecare face pasta de fasole, in felul sau. Nu e prea mult ulei, asta e reteta. Trebuie sa iasa ca o maioneza. Nu se aduga nici boia si nici ketchup,la aceasta pasta, ci la cea cu ceapa calita. Asa se face la noi. Retetele mele sunt asemanatoare,dar difera. De aceea am si postat. Cu putina atentie se observa. Multumesc mult pentru sfaturi si pentru aprecieri. Voi incerca si retea solutionata. Nu dispun de timp ca sa pot poza tot ce pun pe masa. Pupici si multumiri

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      nu am incercat niciodata fasole frecata cu mustar. mi se pare si mie cam mult ulei la 300 g fasole fiarta.dar poate voua va place mancarea mai grasa.

    • Fara foto

      Angy , 04 martie 2010

      Prepar cam rar aceasta fasolica,dar singura diferenta e ca mai pun si usturoi si nu am pus niciodata mustar,dar o sa incerc sa vad ce gust ii da.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Fac si eu pasta de fasole fiarta, dar ai pus mult prea mult ulei. Mai bine mai pui un pic din zeama in care a fiert fasolea. I-as da putina culoare cu un strop de boia sau ketchup. Mi-ar fi placut sa vad si un sendvis ornat. Reteta seamana izbitor cu reteta din 20 noiembrie ...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Trebuie sa fie foarte buna.

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Salivez numai uitandu-ma la poze.......

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Gem plin de vitamine(merişoare, mure, pere)