autor:

» » Aperitive

Pasta de ficat

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
-1 cutie cu pasta de ficat, -2-3 galbenusuri rascoapte, -50 g unt, -sare, -piper, -1 legatura marar verde, -masline

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Pasta de ficat se amesteca cu untul,galbenusurile trecute prin sita,mararul verde tocat marunt,sare si piper.Se aranjeaza pe o farfurie si se garniseste cu masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ficat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pasta din ficat de pui si verdeata

Pasta din ficat de pui si verdeata

Ficatul de pui se fierbe. Dupa ce s-a racit putin, se paseaza cu o furculita si se scot pielitele

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 04 iulie 2008

    Reteta se poate face si din ficatei de poi facuti tocanita si apoi dati prin masina de tocat carne.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • -1 cutie cu pasta de ficat
  • -2-3 galbenusuri rascoapte
  • -50 g unt
  • -sare
  • -piper
  • -1 legatura marar verde
  • -masline

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Reteta se poate face si din ficatei de poi facuti tocanita si apoi dati prin masina de tocat carne.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Ciuperci umplute cu praz si sunca (crenvursti)