autor:

costy1969

» » , Conserve si muraturi, Sucuri si compoturi de fructe

Pasta de legume pentru ciorbe

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 septembrie 2009

Ingrediente
1 kg morcov, 1 kg patrunjel,radacina si frunze, 1 kg pastarnac, 1 kg telina, radacina si frunze, 1 kg ceapa, 1 kg ardei capia, 1 kg gogosari, 1 kg rosii bine coapte, 1 kg sare neiodata, 1 litru ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Legumele se curata, se spala, se taie bucati potrivite, se pastreaza in apa.

Se indeparteaza semintele de la ardei, gogosari.

Legumele se dau prin masina de tocat iar rosiile se dau prin masina de stors, cea pe care o folosim la bulion in asa fel incat sa fie eliminate si semintele;

Cele doua compozitii se amesteca, se pune sarea si uleiul, se omogenizeaza dupa care se pune compozitia rezultata in borcane, se inchid ermetic si se pastreaza la loc intunecos si racoros.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de legume pentru ciorbe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Gem de prune aromat cu scortisoara

Gem de prune aromat cu scortisoara

1. Pune prunele si batonul de scortisoara intr-o cratita mare, pe foc, impreuna cu 150 ml apa si

6 voturi    6 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe
Strawberry Refresher

Strawberry Refresher

Spalati bine toate ingredientele. Decojiti o jumatate de lamaie. Curatati ananasul de coaja si

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

    Foarte buna !

  • costy1969 , 30 septembrie 2009

    aceasta pasta de legume nu se sterilizeaza,din aceasta cauza se foloseste si aceasta cantitate de apa,este o reteta de la tara,unde bunicii nostri nu stiau de bain-marie,foloseau sare pentru conservare si pastrau produsul in beci.daca vreti reduceti cantitatea de sare si puteti steriliza produsul la bain-marie.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Nu este nevoie de ulei in aceasta reteta.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

      Nu este prea multa sare?

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      Cred ca e foarte buna. Nu se sterilizeaza?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg morcov
  • 1 kg patrunjel,radacina si frunze
  • 1 kg pastarnac
  • 1 kg telina
  • radacina si frunze
  • 1 kg ceapa
  • 1 kg ardei capia
  • 1 kg gogosari
  • 1 kg rosii bine coapte
  • 1 kg sare neiodata
  • 1 litru ulei

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte buna !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Limonada de pepene Limonada de pepene

Lamaile se storc bine si se amesteca cu zaharul. Separat, pepenele se amesteca la blender si se strecoara sucul, care ulterior

1 vot    0 comentarii
20 min
Bauturi
Smoothie Smoothie

Toate aceste ingrediente se pun in blender si se paseaza pana se obtine o pastă. Cine doreste, serveste cu cuburi sau cu gheata macinata.

7 voturi    0 comentarii
10h 10 min
Bauturi
Compot de piersici