autor:

costy1969

» » , Conserve si muraturi, Sucuri si compoturi de fructe

Pasta de legume pentru ciorbe

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 septembrie 2009

Ingrediente
1 kg morcov, 1 kg patrunjel,radacina si frunze, 1 kg pastarnac, 1 kg telina, radacina si frunze, 1 kg ceapa, 1 kg ardei capia, 1 kg gogosari, 1 kg rosii bine coapte, 1 kg sare neiodata, 1 litru ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Legumele se curata, se spala, se taie bucati potrivite, se pastreaza in apa.

Se indeparteaza semintele de la ardei, gogosari.

Legumele se dau prin masina de tocat iar rosiile se dau prin masina de stors, cea pe care o folosim la bulion in asa fel incat sa fie eliminate si semintele;

Cele doua compozitii se amesteca, se pune sarea si uleiul, se omogenizeaza dupa care se pune compozitia rezultata in borcane, se inchid ermetic si se pastreaza la loc intunecos si racoros.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de legume pentru ciorbe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Shake Capsuni & Mango & Banana

Shake Capsuni & Mango & Banana

Curatati mango de coaja si taiati-l in bucati evitand samburele Decojiti banana si taiati-o in bucati Introduceti

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sucuri si compoturi de fructe
Salata calda de fructe uscate si castane

Salata calda de fructe uscate si castane

1. Se pune zaharul cu batonul de vanilie, cel de scortisoara si 200 ml apa intr-un vas, pe foc potrivit.Se

9 voturi    11 comentarii
20 min
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

    Foarte buna !

  • Fara foto

    costy1969 , 30 septembrie 2009

    aceasta pasta de legume nu se sterilizeaza,din aceasta cauza se foloseste si aceasta cantitate de apa,este o reteta de la tara,unde bunicii nostri nu stiau de bain-marie,foloseau sare pentru conservare si pastrau produsul in beci.daca vreti reduceti cantitatea de sare si puteti steriliza produsul la bain-marie.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Nu este nevoie de ulei in aceasta reteta.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

      Nu este prea multa sare?

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      Cred ca e foarte buna. Nu se sterilizeaza?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg morcov
  • 1 kg patrunjel,radacina si frunze
  • 1 kg pastarnac
  • 1 kg telina
  • radacina si frunze
  • 1 kg ceapa
  • 1 kg ardei capia
  • 1 kg gogosari
  • 1 kg rosii bine coapte
  • 1 kg sare neiodata
  • 1 litru ulei

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

9 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

15 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte buna !

Adauga reteta
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Smoothie in culori Smoothie in culori

Se trec la blender separat, fructele, apoi se asaza pe culori in pahar, alaturi de gheata.

0 voturi    0 comentarii
5 min
Bauturi
Nectar de caise Nectar de caise

Caisele spalate, curatate de samburi, se pun intr-un vas mare sa fiarba impreuna cu zahar dupa gust sau deloc daca sunt suficient de

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Suc de kiwi cu banane