Pasta de legume pentru ciorbe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg morcov;
  • 1 kg patrunjel,radacina si frunze;
  • 1 kg pastarnac;
  • 1 kg telina, radacina si frunze;
  • 1 kg ceapa;
  • 1 kg ardei capia;
  • 1 kg gogosari;
  • 1 kg rosii bine coapte;
  • 1 kg sare neiodata;
  • 1 litru ulei

Mod de preparare

Legumele se curata, se spala, se taie bucati potrivite, se pastreaza in apa.

Se indeparteaza semintele de la ardei, gogosari.

Legumele se dau prin masina de tocat iar rosiile se dau prin masina de stors, cea pe care o folosim la bulion in asa fel incat sa fie eliminate si semintele;

Cele doua compozitii se amesteca, se pune sarea si uleiul, se omogenizeaza dupa care se pune compozitia rezultata in borcane, se inchid ermetic si se pastreaza la loc intunecos si racoros.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mancare de stevie

Mancare de stevie

Reteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.

Mancare de stevie
Salata de cartofi cu smantana

Salata de cartofi cu smantana

Reteta de salata de cartofi cu smantana. Salata de cartofi cu smantana si usturoi reteta simpla. Retete de salata de cartofi....

Salata de cartofi cu smantana
Pasca poloneza

Pasca poloneza

Pasca poloneza
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor