autor:

Fara foto

» » Sandviciuri

Pasta de linte rosie

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
200 g linte (nu verde), ulei, sare sau vegeta, condimente (maghiran sau oregano)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Lintea se fierbe cu apa putina cu sare sau vegeta;

Cand lintea s-a facut ca o pasta, se ia de pe foc si se incepe sa se frece cu ulei, apoi se condimenteaza dupa gust;

Se serveste pe piine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de linte rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Sandwich simplu

Sandwich simplu

Se unge painea cu maioneza si se aseaza frunza de salata. Apoi, se pune cascavalul, jambonul si rosiile.

28 voturi    1 comentariu
1h
Sandviciuri
Bruschete de toamna

Bruschete de toamna

Am pregatit aceste bruschete saptamana trecuta, intr-o dupa amiaza cand as fi rontait ceva mai satios

2 voturi    1 comentariu
20 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 200 g linte (nu verde)
  • ulei
  • sare sau vegeta
  • condimente (maghiran sau oregano)

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cald cu cascaval Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Tapas cu jambon Tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Briose cu salam, mazare, porumb si morcov