autor:

Fara foto

» » Aperitive

PASTA DE MASLINE

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Ingrediente
400 g masline verzi fara samburi, 100 g masline negre fara samburi, 3 felii de paine de secara, 200 ml ulei, 6 catei de usturoi, cascaval

Dificultate: Ridicata Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Trece maslinele prin masina de tocat sau paseaza-le cu blender-ul care are cutit.
Inmoaie painea in putina apa,dupa care amesteca-le cu o lingura de lemn sau mixer-ul si adauga uleiul putin cate putin ca la salata de icre,pana se incorporeaza tot.
La sfarsit,adauga usturoiul pisat.
Foloseste pasta pt sandvisuri sau tartine,adaugand deasupra cate o feliuta de cascaval.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTA DE MASLINE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pasta de masline

Pasta de masline

Punem rosiile intr-o craticioara cu apa fierbinte. Le lasam pana apa se raceste si le strecuram. Maslinele

3 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive
Pasta de masline cu ierburi aromate

Pasta de masline cu ierburi aromate

Frunzele de praz le spalam foarte bine si le taiem in felii. Punem uleiul la incins apoi adaugam

4 voturi    1 comentariu
20 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 400 g masline verzi fara samburi
  • 100 g masline negre fara samburi
  • 3 felii de paine de secara
  • 200 ml ulei
  • 6 catei de usturoi
  • cascaval

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Gogosari aperitiv