autor:

Fara foto

» » Aperitive

pasta de oua

Autor: Iuliana Chirila (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Chirila (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Ingrediente
4 oua fierte tari, o lingura de mustar, sare, piper, o ceapa, 2 linguri ulei,

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

24 voturi

Mod de preparare

Se fierb ouale tare, se curata de coaja, se maruntesc cu o furculita se adauga mustarul si uleiul , se condimenteaza dupa gust se adauga ceapa taiata fin .
Se servesc la micul dejun .
Daca ti-a placut reteta noastra "pasta de oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Ouã umplute cu pastã de ton si maionezã

Ouã umplute cu pastã de ton si maionezã

Pasta de ton este preferata mea pt. sandviciuri, pe pâine, baghetã sau pâine prãjitã. Pentru

20 voturi    10 comentarii
30 min
Sandviciuri
Pasta de oua

Pasta de oua

Pasta se pregateste inainte de servim maxim o ora inainte. Fierbem ouale sa fie tari le cojim si

5 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

24 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
OMLETĂ SPANIOLĂ