autor:

Fara foto

» » Aperitive

pasta de oua

Autor: Iuliana Chirila (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Chirila (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Ingrediente
4 oua fierte tari, o lingura de mustar, sare, piper, o ceapa, 2 linguri ulei,

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

24 voturi

Mod de preparare

Se fierb ouale tare, se curata de coaja, se maruntesc cu o furculita se adauga mustarul si uleiul , se condimenteaza dupa gust se adauga ceapa taiata fin .
Se servesc la micul dejun .
Daca ti-a placut reteta noastra "pasta de oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Pasta de oua

Pasta de oua

Pasta se pregateste inainte de servim maxim o ora inainte. Fierbem ouale sa fie tari le cojim si

5 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive cu oua
oua umplute cu pasta de sunca

oua umplute cu pasta de sunca

Se fierb ouale tari. Sunca presata, taiata fin, se amesteca cu untul, care a fost inmuiat, fara

7 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

24 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
OUA UMPLUTE