autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Pasta de peste

Autor: iacob (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iacob (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Ingrediente
5 kg peste,5 kg. ceapa, cescuta (cafea) otet de 9 grade,1/2 borcan bulion 400gr,1/2 ulei,condimente,sare dupa gust.

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele,se taie ceapa pestisori,se pune la fiert ceapa cu pestele adaugand apa amestecata cu otetul pina cuprinde amestecul se fierbe pana se inmoaie oasele de peste,se da la rece.Se da prin masina de tocat carne aceasta compozitie , se pune la fiert cu 1/2 l ulei,bulionul,condimente, sare,se fierbe pina la consistenta unei zacusti.Se sterilizeaza baie de aburi.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pasta de peste

Pasta de peste

Am fiert pestele cu putina sare, apoi l-am pus in robot cu toate celelalte ingrediente, puse toate

2 voturi    3 comentarii
1h
Salate cu peste
Pastă de peşte cu maioneză

Pastă de peşte cu maioneză

Se amestecă peştele mărunţit cu maioneza, ceapa şi sarea. Se serveşte pe pâine.

23 voturi    19 comentarii
20 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 5 kg peste,5 kg. ceapa, cescuta (cafea) otet de 9 grade,1/2 borcan bulion 400gr,1/2 ulei,condimente,sare dupa gust.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Saramura de Caras