autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Pasta de peste

Autor: iacob (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iacob (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Ingrediente
5 kg peste,5 kg. ceapa, cescuta (cafea) otet de 9 grade,1/2 borcan bulion 400gr,1/2 ulei,condimente,sare dupa gust.

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele,se taie ceapa pestisori,se pune la fiert ceapa cu pestele adaugand apa amestecata cu otetul pina cuprinde amestecul se fierbe pana se inmoaie oasele de peste,se da la rece.Se da prin masina de tocat carne aceasta compozitie , se pune la fiert cu 1/2 l ulei,bulionul,condimente, sare,se fierbe pina la consistenta unei zacusti.Se sterilizeaza baie de aburi.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu pasta harissa

Peste cu pasta harissa

Intr-un bol se amesteca bine 1lingura de pasta harissa cu putina sare si chimionul macinat;se maseaza

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu peste
Pasta de peste

Pasta de peste

Am fiert pestele cu putina sare, apoi l-am pus in robot cu toate celelalte ingrediente, puse toate

1 vot    3 comentarii
1h
Salate cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 5 kg peste,5 kg. ceapa, cescuta (cafea) otet de 9 grade,1/2 borcan bulion 400gr,1/2 ulei,condimente,sare dupa gust.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Scrumbie umpluta cu verdeturi-specialitate dobrogeana