- intr-un bol se pune cele 400g de ton in ulei si cu ajutorul unei furculite se piseaza pentru a nu ramane bucati mari;
- pe urma cu ajutorul unui mixer sau a unui blender ,mixam pana cand devine aproape pasta;
- intr-un bol mai micut punem cele 25g de margarina sau unt la microunde pentru a-l topi si a se mixa mai usor. Sa nu lasati mai mult de 10 sec. Iar dupa ce ati scos bolul si ati observat ca nu s-a topit chiar in intregime, atunci cu ajutorul unei linguri amestecati pana ramane doar lichid;
- puneti margarina topita peste ton si mixati pana se incorporeaza;
- apoi puneti cele 15g de maioneza si mixati din nou pana se incorporeaza;
-taiati o lamaie in doua si stoarceti zeama de la o jumatate de lamaie; dupa ce ati obtinut zeama o puteti pune in compozitia de ton, mixati din nou pana se incorporeaza (daca puneti zeama de la o jumatate de lamaie compozitia obtinuta va fi moderat si nu exagerat de acra din cauza lamaiei, dar dumneavostra puteti pune cata zeama de lamaie va place);
- dupa ce ati pus zeama de lamaie si ati mixat pana ce s-a incorporat, puteti pune sare;
- dupa ce ati terminat, o dati la rece pana sosesc invitatii.
P.S.. Va sugerez sa o faceti prima data inainte sa va apucati sa faceti celelalte feluri de mancare pentru a sta la rece mai mult timp deoarece este mai buna daca se raceste bine.
Bon appétit! :* :* :*
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii