Preparare:
Se zdrobeşte tonul(grosier) cu furculiţa.Se taie caperele, ceapa, ardeiul. Se toacă alunele.
Se amestecă brânza cu uleiul şi cu sucul de lămâie.
Se amestecă toate. Se rup bucăţele hamsiile(sau alt peşte afumat).Cine doreşte pune şi mărar tocat, piper.
Se asonează gustul după dorinţă. Se poate orna cu capere întregi.
Dacă nu a capere, poţi pune puţin castravete murat tocat.
E un aperitiv foarte bun pe pâine prăjită sau şi pe o pâine neagră de ţara.
Preparare 2:
Rade castravetele.
Bate brânza cu uleiul şi sucul de lămâie.
Sârează şi piperează.
Păstrează câţiva creveţi pentru decor şi adaugă restul la pastă.
Adaugă menta şi busuiocul tăiate.
Împarte castravetele în 4 cupe individuale.
Acoperă cu pasta de brânză.
Serveşte rece, ornate cu un crevete şo o frunză de mentă.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii