autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pasta de usturoi

Autor: georgeta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: georgeta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2009

Ingrediente
o căpăţâna de usturoi, sare după gust, câteva picături de oţet sau zeamă de lămâie, ulei(cât cuprinde)

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curăţă şi se zdrobeşte bine usturoiul intr-o piuliţă.(Dacă nu ai,într-un castron de plastic).Se adaugă sarea,oţetul(zeama de lămâie)şi,cu o singură paletă de la mixer(în piuliţă)sau cu amândouă (în castron),se mixează, adăugându-se ulei, ca la maioneză,până se obţine consistenţa dorită.Este excelent la :fripturi,ciorbă de burtă,vinete sau dovlecei pane,mici etc
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pasta de ardei copti cu usturoi

Pasta de ardei copti cu usturoi

Iarna, linga friptura, merge perfect o pasta de ardei copti! Citiva catei de usturoi(5-6) se pun

9 voturi    6 comentarii
20 min
Aperitive
Aripioare prajite cu pesmet, garnitura de cartofi prajiti si pasta de usturoi

Aripioare prajite cu pesmet, garnitura de cartofi prajiti si pasta de usturoi

Aripioarele se spala si se curata bine eliminand varful, le dam prin pesmet (in felul acesta carnea

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

0 voturi

Ingrediente

  • o căpăţâna de usturoi
  • sare după gust
  • câteva picături de oţet sau zeamă de lămâie
  • ulei(cât cuprinde)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptură de vită cu cartofi la cuptor