autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pasta de usturoi

Autor: georgeta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: georgeta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2009

Ingrediente
o căpăţâna de usturoi, sare după gust, câteva picături de oţet sau zeamă de lămâie, ulei(cât cuprinde)

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curăţă şi se zdrobeşte bine usturoiul intr-o piuliţă.(Dacă nu ai,într-un castron de plastic).Se adaugă sarea,oţetul(zeama de lămâie)şi,cu o singură paletă de la mixer(în piuliţă)sau cu amândouă (în castron),se mixează, adăugându-se ulei, ca la maioneză,până se obţine consistenţa dorită.Este excelent la :fripturi,ciorbă de burtă,vinete sau dovlecei pane,mici etc
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc la cuptor cu pasta de patrunjel verde si usturoi

Friptura de porc la cuptor cu pasta de patrunjel verde si usturoi

Taiem felii potrivite carnea de porc. Intr-un bol amestecam sosul de soia cu 2-3 linguri ulei si

8 voturi    3 comentarii
1h 25 min
Fripturi
pasta de usturoi

pasta de usturoi

se curata usturoiul si se piseaza bine cu sate, dupa aceea se freaca cu ulei (ca la maioneza) dupa

4 voturi    3 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

0 voturi

Ingrediente

  • o căpăţâna de usturoi
  • sare după gust
  • câteva picături de oţet sau zeamă de lămâie
  • ulei(cât cuprinde)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de miel