autor:

Eniko Dindareanu

» » Sosuri

Pasta de usturoi - ENY -

Autor: Eniko Dindareanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eniko Dindareanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
- Usturoi ( 1 sau 2 capatini ), - Ulei ( depinde cit doriti ), - sare ( dupa gust ), - smintina ( 1 cutie mare sau 2 cutii mai mici ), - otet ( 2 - 4 picaturi )

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata usturoiul, se piseaza, apoi punem sare dupa gust (sau cit de sarat dorim). luam o lingura de lemn si o facem tip maioneza turnind cite putin ulei (dar cu grija sa nu se taie, adica sa se imbrinzeasca) nu foarte mult, adaugam putin de tot otet, amestecam bine, apoi la urma de tot adaugam smintina. E foarte buna ca iti vine sa o maninci pe paine.
Se serveste gratare, fripturi sau cu ce va pofteste inima si va place.
Va doresc pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de usturoi - ENY -" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
MUJDEI

MUJDEI

Se curata usturoiul si se preseaza cu acel aparat special.Se adauga sare si se freaca usturoiul timp

3 voturi    7 comentarii
10 min
Sosuri
Sos de rosii cu piept de pui

Sos de rosii cu piept de pui

Se taie pieptul de pui patratele mici, se da cu sare si piper (dupa gust) si apoi se pune la prajit

4 voturi    0 comentarii
40 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009

    Eu mai folosesc si zeama de lamaie in loc de otet.E foarte bun si cu otet

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

    Asa il fac si eu,cu exceptia otetului.Am sa incerc si asa ,pentru ca am vazut multe retete in care se pune si otet.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • - Usturoi ( 1 sau 2 capatini )
  • - Ulei ( depinde cit doriti )
  • - sare ( dupa gust )
  • - smintina ( 1 cutie mare sau 2 cutii mai mici )
  • - otet ( 2 - 4 picaturi )

Raporteaza reteta

Retete
de Eniko Dindareanu
COZONAC ARDELENESC  - ENY  -

COZONAC ARDELENESC - ENY -

Se dizolva drojdia in 1/2 litru lapte caldut cu 3 lingurite de zahar si putina faina (pentru maia).

71 voturi    14 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Tort rapid de ciocolata - ENY -

Tort rapid de ciocolata - ENY -

Mod de preparare: Mai intai preparam cremele coform instructiunilor de pe verso, apoi pregatim siropul

21 voturi    7 comentarii
30 min
Torturi
Tort rapid de caramel  - ENY -

Tort rapid de caramel - ENY -

Mai intai preparam cremele coform instructiunilor de pe verso, apoi pregatim siropul pentru blat.

19 voturi    9 comentarii
30 min
Torturi

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Eu mai folosesc si zeama de lamaie in loc de otet.E foarte bun si cu otet

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sos de anason