Pasta de usturoi - ENY -

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - Usturoi ( 1 sau 2 capatini )
  • - Ulei ( depinde cit doriti )
  • - sare ( dupa gust )
  • - smintina ( 1 cutie mare sau 2 cutii mai mici )
  • - otet ( 2 - 4 picaturi )

Mod de preparare

Se curata usturoiul, se piseaza, apoi punem sare dupa gust (sau cit de sarat dorim). luam o lingura de lemn si o facem tip maioneza turnind cite putin ulei (dar cu grija sa nu se taie, adica sa se imbrinzeasca) nu foarte mult, adaugam putin de tot otet, amestecam bine, apoi la urma de tot adaugam smintina. E foarte buna ca iti vine sa o maninci pe paine.

Se serveste gratare, fripturi sau cu ce va pofteste inima si va place.

Va doresc pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise