autor:

Anonim

» » Aperitive

pasta din stavrid pentru chiftele (semipreparat)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
stavrid cu cap, slanina, ceapa, paine alba, oua, ulei, sare, piper, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de supa din oase de peste si se raceste. Bucatile de slanina, peste, ceapa inabusita , paine inmuiata si stoarsa se toaca cu masina de 2 ori. Compozitia obtinuta se amesteca cu oua,sare, piper, patrunjel verde si se omogenizeaza bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "pasta din stavrid pentru chiftele (semipreparat)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de porc

Piftie de porc

Parlim ciolanul si picioarele, le curatam si le spalam bine.Atat ciolanul cat si picioarele eu le-am

2 voturi    1 comentariu
5h
Aperitive cu carne
snitele din piept de pui

snitele din piept de pui

se spala pieptul,se taie bucati,se bate se da prin oul amestecat cu delikat,apoi prin pesmet si se

6 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Piftelute marinate