autor:

mac myra

» » Paste si pizza

Pasta e fagioli

Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
300 gr pasta scurta, 400 gr fasole, 1/2 supa vegetala, 1 ceapa, 1 morcov, 100 gr sunculita, ulei, sare, piper, 3 linguri de suc de rosii, 1 catel de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Intr o craticioara se pune la calit ceapa curatata si taiata marunt,catelul de usturoi intreg si morcovul curatat si taiat rondele,cu putin ulei si putina apa.Cand s au inmuiat putin se adauga sucul de rosii,1 polonic de supa vegetala si se lasa sa fiarba la foc mic.
Intr o tigaie se pune la calit sunculita taiata cubulete mici,iar dupa 5 minute se adauga si fasolea deja fiarta si putina supa.
Cand sunt toate aproape fierte se uneste fasolea si sunculita cu legumele.Se adauga inca 2 polonice de supa si pasta.Eu nu am avut pasta scurta si am pus spaghete rupte in bucati mici.Se sareaza si se pipereaza.
Se fierbe tot si se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta e fagioli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pasta ai fagioli (Paste cu fasole)

Pasta ai fagioli (Paste cu fasole)

Este o mancare italiana care se gateste in mai multe feluri, aproape fiecare provincie din Italia

8 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Mini-pizza

Mini-pizza

Fiindca pachetul de aluat de foietaj a fost suficient de generos, am preparat tarta cu telemea si

24 voturi    8 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

    O idee buna!

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2011

    gustul cred ca este grozav!

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

    Intotdeauna mi s-a parut o combinatie ciudata ,de paste cu fasole...si din aceasta cauza nici nu am testat-o...dar citind reteta si vazand si pozele imi dau seama ca m-am inselat...Felicitari!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      O bunatate.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Tare gustoase trebuie sa fie...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Cred ca e tare gustos....

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      imi place si e usor de pregatit!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Interesanta reteta. Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mac myra
Chiftelute cu maioneza

Chiftelute cu maioneza

Morcovul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica, felia de paine se inmoaie in lapte sau

10 voturi    7 comentarii
1h
Salate reci
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete

35 voturi    7 comentarii
15 min
Paste si pizza
Pui la cuptor cu cartofi

Pui la cuptor cu cartofi

Puiul se curata,se spala.Din usturoi,piper,delikat,sare,dafin si vin se face un bait in care se pune

1 vot    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

mira (Chef de cuisine)

O idee buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu sos picant de vinete Paste cu sos picant de vinete

Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Penne ziti cu sos de unt si broccoli