autor:

Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

» » Paste si pizza

Pasta Italiana

Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
Macaroane sau paste - 500 g, 3-4 linguri de ulei sau de masline su de floarea soarelui, 2-3 catei de usturoi tocat, 300 - 400 g sunca de porc, sau alt tip de carne taiate patratele, 3-4 rosii tocate, 1 lingura de patrungel tocat, 100 g cascaval ras, piper si sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

1 Macaroanele le fierbi, pina aproape sunt gata. Le speli in apa rece, le pui in oala si torni sosul de mai jos. Le lasi pe foc 2 min. si mesteci intr-una. Cind le servesti, le presori cu cascavalul ras si le dai in cuptorul cu microunde sau in rola pentru citeva minute
2 Sosul
Incingi uleiul in tigaie si pui usturoiul. Cind se rumeneste adaugi carnea sau sunca si mesteci intr-una un minut. Pui apoi rosiile tocate si lesi 10 min. la foc mediu pina se omogenizeaza pasta. Stingi focul si adaugi patrungelul.
Sosul e gata de pus in paste
Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta Italiana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza eco

Pizza eco

Incorporez ingredientele pentru aluat, drojdia o dizolv intr-o ceasca cu 2-3 linguri lapte caldut

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Spaghetti al pomodoro

Spaghetti al pomodoro

Spaghetele se fireb in apa clocotita cu putina sare 7-8 minute, se scurg bine de apa, se stropesc

11 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    nicolici , 07 februarie 2010

    nu am sa ma satur niciodata sa spun ca pasta(de nici un fel) nu se clateste......

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    Sunt de mult timp in Italia,dar reteta asta de paste nu am auzit o.Sigur este foarte buna,imi plac pastele foarte mult,dar incearca fara sa le clatesti,le iei toata sapoarea.Felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Macaroane sau paste - 500 g
  • 3-4 linguri de ulei sau de masline su de floarea soarelui
  • 2-3 catei de usturoi tocat
  • 300 - 400 g sunca de porc
  • sau alt tip de carne taiate patratele
  • 3-4 rosii tocate
  • 1 lingura de patrungel tocat
  • 100 g cascaval ras
  • piper si sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Minzat - Ghenaliuc Liudmila
Salata de cartofi cu pui

Salata de cartofi cu pui

 Amestecam  carnea , albusul, ciupercile cu maioneza.  Taiem cartofii si ii prajim. Pe un vas

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Salate reci
Rafaelo

Rafaelo

Radem cascavalul si il amestecam cu usturoi si maioneza . Formam mingi mici(punem in mijloc migdalele,

17 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri
Aperitiv

Aperitiv

Rumenim bostaneii. Dupa aia asezam o felie de bostanei o felie de cascaval, presuram cu usturoi

3 voturi    0 comentarii
45 min
Salate reci

nicolici

nu am sa ma satur niciodata sa spun ca pasta(de nici un fel) nu se clateste......

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Se pune apa intr-o cratita cu capac. Adaugam un praf de sare. Aducem apa de fierbere, punem spaghetele in apa si fierbem. Intre timp

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete Carbonara reţetă simplă Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
paste cu fructe de mare in sos de rosii