autor:

Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

» » Paste si pizza

Pasta Italiana

Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
Macaroane sau paste - 500 g, 3-4 linguri de ulei sau de masline su de floarea soarelui, 2-3 catei de usturoi tocat, 300 - 400 g sunca de porc, sau alt tip de carne taiate patratele, 3-4 rosii tocate, 1 lingura de patrungel tocat, 100 g cascaval ras, piper si sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

1 Macaroanele le fierbi, pina aproape sunt gata. Le speli in apa rece, le pui in oala si torni sosul de mai jos. Le lasi pe foc 2 min. si mesteci intr-una. Cind le servesti, le presori cu cascavalul ras si le dai in cuptorul cu microunde sau in rola pentru citeva minute
2 Sosul
Incingi uleiul in tigaie si pui usturoiul. Cind se rumeneste adaugi carnea sau sunca si mesteci intr-una un minut. Pui apoi rosiile tocate si lesi 10 min. la foc mediu pina se omogenizeaza pasta. Stingi focul si adaugi patrungelul.
Sosul e gata de pus in paste
Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta Italiana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu blat de mamaliga

Pizza cu blat de mamaliga

Intr-un bol se pune faina de malai cu apa si o ligurita de sare. Se pune in cuptorul cu microunde

22 voturi    10 comentarii
45 min
Paste si pizza
Pizza la tigaie

Pizza la tigaie

Ingredientele pentru blat le puneti intr-un castron pana ce obtineti un aluat pentru framantat pe

10 voturi    6 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    nicolici , 07 februarie 2010

    nu am sa ma satur niciodata sa spun ca pasta(de nici un fel) nu se clateste......

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    Sunt de mult timp in Italia,dar reteta asta de paste nu am auzit o.Sigur este foarte buna,imi plac pastele foarte mult,dar incearca fara sa le clatesti,le iei toata sapoarea.Felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Macaroane sau paste - 500 g
  • 3-4 linguri de ulei sau de masline su de floarea soarelui
  • 2-3 catei de usturoi tocat
  • 300 - 400 g sunca de porc
  • sau alt tip de carne taiate patratele
  • 3-4 rosii tocate
  • 1 lingura de patrungel tocat
  • 100 g cascaval ras
  • piper si sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Minzat - Ghenaliuc Liudmila
Salata de cartofi cu pui

Salata de cartofi cu pui

 Amestecam  carnea , albusul, ciupercile cu maioneza.  Taiem cartofii si ii prajim. Pe un vas

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Salate reci
Rafaelo

Rafaelo

Radem cascavalul si il amestecam cu usturoi si maioneza . Formam mingi mici(punem in mijloc migdalele,

17 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri
Aperitiv

Aperitiv

Rumenim bostaneii. Dupa aia asezam o felie de bostanei o felie de cascaval, presuram cu usturoi

3 voturi    0 comentarii
45 min
Salate reci

nicolici

nu am sa ma satur niciodata sa spun ca pasta(de nici un fel) nu se clateste......

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Penne cu piept de pui si ciuperci