autor:

Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

» » Paste si pizza

Pasta Italiana

Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
Macaroane sau paste - 500 g, 3-4 linguri de ulei sau de masline su de floarea soarelui, 2-3 catei de usturoi tocat, 300 - 400 g sunca de porc, sau alt tip de carne taiate patratele, 3-4 rosii tocate, 1 lingura de patrungel tocat, 100 g cascaval ras, piper si sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

1 Macaroanele le fierbi, pina aproape sunt gata. Le speli in apa rece, le pui in oala si torni sosul de mai jos. Le lasi pe foc 2 min. si mesteci intr-una. Cind le servesti, le presori cu cascavalul ras si le dai in cuptorul cu microunde sau in rola pentru citeva minute
2 Sosul
Incingi uleiul in tigaie si pui usturoiul. Cind se rumeneste adaugi carnea sau sunca si mesteci intr-una un minut. Pui apoi rosiile tocate si lesi 10 min. la foc mediu pina se omogenizeaza pasta. Stingi focul si adaugi patrungelul.
Sosul e gata de pus in paste
Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta Italiana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu branza de capra,spanac si chilli

Paste cu branza de capra,spanac si chilli

1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. . 2.  Incalziti uleiul intr-o tigaie

10 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot). Sunculita

8 voturi    8 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • nicolici , 07 februarie 2010

    nu am sa ma satur niciodata sa spun ca pasta(de nici un fel) nu se clateste......

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    Sunt de mult timp in Italia,dar reteta asta de paste nu am auzit o.Sigur este foarte buna,imi plac pastele foarte mult,dar incearca fara sa le clatesti,le iei toata sapoarea.Felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Macaroane sau paste - 500 g
  • 3-4 linguri de ulei sau de masline su de floarea soarelui
  • 2-3 catei de usturoi tocat
  • 300 - 400 g sunca de porc
  • sau alt tip de carne taiate patratele
  • 3-4 rosii tocate
  • 1 lingura de patrungel tocat
  • 100 g cascaval ras
  • piper si sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Minzat - Ghenaliuc Liudmila
Salata de cartofi cu pui

Salata de cartofi cu pui

 Amestecam  carnea , albusul, ciupercile cu maioneza.  Taiem cartofii si ii prajim. Pe un vas

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Salate reci
Rafaelo

Rafaelo

Radem cascavalul si il amestecam cu usturoi si maioneza . Formam mingi mici(punem in mijloc migdalele,

17 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri
Aperitiv

Aperitiv

Rumenim bostaneii. Dupa aia asezam o felie de bostanei o felie de cascaval, presuram cu usturoi

3 voturi    0 comentarii
45 min
Salate reci

nicolici

nu am sa ma satur niciodata sa spun ca pasta(de nici un fel) nu se clateste......

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Fusilli cu pui si sos Fusilli cu pui si sos

Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul. Pentru sos am tăiat pieptul de pui

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Paste chinezesti cu pui si legume Paste chinezesti cu pui si legume

Se fierb pastele 3 minute în apă clocotită, apoi se scurg. Urmează sosul: Se încinge uleiul, se adaugă ceapa, apoi

0 voturi    0 comentarii
30h 15 min
Mancaruri cu carne
Ravioli cu ciuperci