autor:

iuliana tarnoveanu

» » Paste si pizza

Pasta pentru tartine

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Ingrediente
100g brinza telemea, 1ou(fiert tare), 20g unt, 2Lg.smintina, sare, piper macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se amesteca brinza cu galbenusul de ou, fiert tare, pina se omogenizeaza, se adauaga apoi celelate ingrediente. Se obtine o pasta pentru tartine, diverse umpluturic etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta pentru tartine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Penne prosciuto, piseli (penne cu smintina, sunca si mazare)

Penne prosciuto, piseli (penne cu smintina, sunca si mazare)

Intr-o oala punem la incalzit circa 2,5 litri de apa cu o lingura de sare mare. Cind apa incepe sa

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Macaroane cu branza de oaie

Macaroane cu branza de oaie

Nu pot lasa timpul sa stearga amintirile dragi copilariei mele. Asadar, dau timpul inapoi si ajung

6 voturi    7 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 100g brinza telemea
  • 1ou(fiert tare)
  • 20g unt
  • 2Lg.smintina
  • sare
  • piper macinat

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu sos de smantana