autor:

Elena

» » Aperitive

Pasta picanta de branza

Autor: Elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
300 g branza, 90 ml lapte, 150 g unt, usturoi, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca branza cu laptele si se lasa cateva minute. Se adauga apoi usturoiul pisat (dupa gust) si se freaca totul cu untul. Se adauga sare si piper dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta picanta de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
FOIETAJ CU BRANZA SI CIUPERCI

FOIETAJ CU BRANZA SI CIUPERCI

Foile se scot din pachet pentru decongelare, se inting si se tin acoperite cu un prosop pentru a-si

16 voturi    10 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Iaurt de casa

Iaurt de casa

1. Se strecoara laptele intr-o cratita cu fundul mai gros. 2. Se adauga lingurita cu sare. 3. Se

7 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Elena
Ciuperci pleurotus

Ciuperci pleurotus

Se taie ciupercile şi usturoiul fâşii. Se amestecă cu uleiul, coniacul şi toate condimentele

4 voturi    1 comentariu
1h
Salate reci
Paste cu legume

Paste cu legume

Se fierb pastele si se lasa la scurs. Se taie ceapa verde, ardeii si ciupercile. Se pune uleiul la

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Curry de pui

Curry de pui

Se calesc ceapa si usturoiul taiate fin in 4 linguri de ulei la foc mediu pana devin sticloase, apoi

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Rosii umplute