autor:

Doina Oprea

» » , , Aperitive, Retete de post, Retete vegetariene

Pasta picanta din dovleac si avocado (raw vegana)

Autor: Doina Oprea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Oprea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 februarie 2012

Ingrediente
2 avocado taiat cubulete, 1/4 dovleac placintar, taiat in bucati mici, 2 linguri mustar raw, 1 ceapa mica (rosie) taiata marunt, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingurita pasta de ghimbir proaspat, 2 linguri sos de soia Tamari, Shoyu, 1 /2 legatura patrunjel tocat marunt, 1 lingurita praf de usturoi, 1 /2 lingurita turmeric, germeni de floarea soarelui

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Cu exceptia cepei si a germenilor, care se adauga la sfarsit, amestecam restul ingredinetelor cu ajutorul robotului cu lama in S.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta picanta din dovleac si avocado (raw vegana)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene

"Melanzane alla Parmigiana"

Vinetele se taie pe lung in felii de cca 1,5 cm, se sareaza si se aseaza intr-o strecuratoare , punand

6 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Retete vegetariene
Spanac la tigaie

Spanac la tigaie

Este o garnitura foarte simpla de facut, dar si foarte gustoasa. Se curata spanacul si se spala in

4 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 31 iulie 2012

    Cred ca merge si cu dovlecei care se gasesc acum din belsug.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 iulie 2012

    Foarte rapid si neprelucrate, foarte sanatoase!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 avocado taiat cubulete
  • 1/4 dovleac placintar
  • taiat in bucati mici
  • 2 linguri mustar raw
  • 1 ceapa mica (rosie) taiata marunt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingurita pasta de ghimbir proaspat
  • 2 linguri sos de soia Tamari
  • Shoyu
  • 1 /2 legatura patrunjel tocat marunt
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 1 /2 lingurita turmeric
  • germeni de floarea soarelui

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Oprea
Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Punem varza de Bruxelles in marinata si o lasam sa stea acolo minim 2 ore. Adaugam apoi restul ingredientelor

6 voturi    1 comentariu
20 min
Retete vegetariene
Supa Miso (raw vegan)

Supa Miso (raw vegan)

Se amesteca pasta miso cu putina apa calduta, apoi se aduga usturoiul , ghimbirul, algele, 1 ceasca

7 voturi    1 comentariu
15 min
Retete vegetariene
Paine Mediteraneana (raw vegan)

Paine Mediteraneana (raw vegan)

Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, dar elastic, din ele.

4 voturi    1 comentariu
1h
Retete vegetariene

mira (Chef de cuisine)

Cred ca merge si cu dovlecei care se gasesc acum din belsug.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ciocolata alchimica