Paste

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Paste

Ingrediente

  • 400 gr paste
  • 500 gr carne tocata amestec
  • 2 cepe mici
  • 2 ardei grasi
  • 200 ml suc de rosii
  • 5 rosii
  • 2 oua
  • 4 felii cas de oi
  • 100 gr branza afumata
  • sare si piper

Mod de preparare

Pastele le-am pus la fiert in apa clocotita cu sare. Le-am lasat cat sa se inmoaie putin si apoi le-am scos in sita la scurs.

Ceapa am taiat-o marunt si am pus-o in ulei de masline la calit, cu putina sare si un varf de cutit de zahar. Am adaugat si ardeii grasi taiati cubulete. Am lasat sa forfoteasca cam 15 minute si apoi am stins cu sucul de rosii.

Carnea tocata am dat-o la foc in putin ulei incins, cu putina sare si piper.

Cele 5 rosii le-am taiat felii groase 1 cm.

Intr-un vas termorezistent uns cu unt/margarina, am asezat un strat de felii de rosii, un strat de paste, jumatate din ceapa cu ardei, jumatate din carnea tocata, 2 felii de cas de oi si ceva condimente. Apoi am pus iarasi un strat de paste, restul de carne tocata, ceapa si ardeii, restul de cas de oi, 3 - 4 felii de rosii. Am batut oualele si le-am turnat deasupra si apoi am imprastiat un strat de branzica afumata data pe razatoare.

Am lasat totul la cuptor pentru 70 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise