Se pune o oala de apa la fiert cu sare pentru paste. Cand clocoteste apa se pun pastele si se lasa 10 minute (depinde de paste). Intr-o cratita se prajeste caizerul taiat fasii marunte. Apoi se adauga tonul, paprika si usturoiul praf (dupa gust). Dupa ce s-au fiert pastele le adaugam in cratita in care am prajit caizerul. Se adauga sosul de tomate si pe deasupra parmezanul. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii