Se pune o oala de apa la fiert cu sare pentru paste. Cand clocoteste apa se pun pastele si se lasa 10 minute (depinde de paste). Intr-o cratita se prajeste caizerul taiat fasii marunte. Apoi se adauga tonul, paprika si usturoiul praf (dupa gust). Dupa ce s-au fiert pastele le adaugam in cratita in care am prajit caizerul. Se adauga sosul de tomate si pe deasupra parmezanul. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii