autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Paste si pizza

Paste amatriciana

Autor: Mycky (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 03 mai 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mycky (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 03 mai 2012

Ingrediente
paste, sos de tomate, caizer, 1 ton, sare, paprika, usturoi praf, parmigiano (parmezan),

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pune o oala de apa la fiert cu sare pentru paste. Cand clocoteste apa se pun pastele si se lasa 10 minute (depinde de paste). Intr-o cratita se prajeste caizerul taiat fasii marunte. Apoi se adauga tonul, paprika si usturoiul praf (dupa gust). Dupa ce s-au fiert pastele le adaugam in cratita in care am prajit caizerul. Se adauga sosul de tomate si pe deasupra parmezanul. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste amatriciana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Ravioli cu ciuperci

Ravioli cu ciuperci

Se fierb Ravioli cum scrie pe punga. Se face un sos astfel: se topeste untul intr-o tigaie, se adaugasmintina

9 voturi    3 comentarii
20 min
Paste si pizza
Spaghete cu Bacon

Spaghete cu Bacon

Se pun saghetele pe foc conform instructiunilor de pe pachet, eu adaug putina sare in apa si putin

2 voturi    5 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • paste
  • sos de tomate
  • caizer
  • 1 ton
  • sare
  • paprika
  • usturoi praf
  • parmigiano (parmezan)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

1 vot    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paste cu nuci si pesmet